banner198

Kızılırmak ilçe mi köy mü?

Bugün Kızılırmak’a gelen Kastamonu Milletvekili Hasan Altan, gördüğü manzara karşısında tepkilerini dile getirdi.

Kızılırmak ilçe mi köy mü?
banner145

AK Parti Kastamonu Milletvekili Hasan Altan, partisinin Kızılırmak ilçe kongresine katılmak için geldiği ilçede Belediye Başkanı Bayar Soysal’a moral desteği ile birlikte projelerini gerçekleştirme konusunda da açık destek verdi.

 

Bugün gerçekleştirilen AK Parti İlçe Kongresine Çankırı Milletvekili Dr. Nurettin Akman ile birlikte gelen ve dört dönem Taşköprü Belediye Başkanlığından sonra halen TBMM’de Kastamonu milletvekili olarak bulunan Hasan Altan, “Kızılırmak adeta köy gibi! Yıllardan bu yana burada belediye başkanlığı görevinde bulunanlar bu ilçeyi çok ihmal etmişler. 29 Mart seçimleri sonrasında belediye başkanlığına seçilen arkadaşımız Bayar Soysal’ın işi çok zor! Onun moralini bozmak istemiyorum ama bu ilçenin ayağa kalkması için başkanın çok mu çok çalışması gerekir. Bizler de milletvekili olarak Bayar kardeşimize gerekli desteği vermek zorundayız. AK Parti belediyeciliğini Kızılırmak’ta yaşayanlar bire bir hissetmeli. Ben şahsım adına, deneyimli bir belediye başkanı olarak Başkan Soysal’ın moralini bozmadan bu işlerin üstesinden geleceğini düşünüyor ve Ankara’dan taleplerinin karşılanması konusunda her türlü yardım sözünü burada veriyorum” dedi.

 

Sayın Milletvekilimize teşekkür ediyorum…

Kızılırmak Belediye Başkanı Bayar Soysal da Kastamonu Milletvekili ve belediyecilikte hayli başarılı olmuş bir isim olan Hasan Altan ile tanışmaktan ve kendisini Kızılırmak’ta ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

 

Başkan Soysal “Değerli milletvekilimizin siyasi hayatında yer alan uzun süre Taşköprü Belediye Başkanlığı deneyimlerini aktardı. Kızılırmak’la ilgili olarak hazırladığımız bazı projelerde kendisinin desteği olabileceğini düşünüyorum. Sayın Altan’ın Kızılırmak’a ve şahsıma gösterdiği ilgiden son derece memnun kaldım.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER