banner198

Kızılırmakta işlenen cinayetle ilgili Almanyadan mesaj var!

Kızılırmakta işlenen cinayetin ardından katil zanlısı Murat Evlinin oğullarından gazetemiz aracılığı ile yayımlanması istenen bir mesaj var.

Kızılırmakta işlenen cinayetle ilgili Almanyadan mesaj var!
banner145

Kızılırmakta geçtiğimiz salı günü işlenen cinayetin ardından katil zanlısı Murat Evli'nin oğullarından biri olan Davut Evli'den gazetemiz aracılığı ile olayda hayatını kaybeden Mustafa Ünlü'nün yakınlarına da iletilmesi isteği ile bir mesaj aldık. Davut Evli'nin mesajı aynen şöyle: 

ÇOK ÜZGÜNÜM...

“Selam adım Davut Evli. Kızılırmak’da işlenen cinayetin katil zanlısı Murat Evli’nin Almanya’daki oğullarından biriyim. Olay gazetenize yansıdığı gibi değil! Sizin bilmediğiniz benim internet üzerinden anlatamayacağım çok şeyler var. Burada sadece sizin aracılığınızla maktulün yakınlarından özür dilemek ve onlara baş sağlığı dilemek istiyorum. Maktül aynı zamanda bizim de akrabamızdır. İnanın çok üzgünüm ve çok büyük sıkıntılar içerisindeyim. Keşke bu olaylar hiç yaşanmasaydı. Daha fazla söyleyecek bir şey bulamıyorum. Çok üzgünüm. İnanın ki babamın akli dengesi yerinde değil. Bunu zamanla adli tıp raporu da belirleyecektir.”

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER