banner198

Kongre ileri bir tarihe ertelendi!

Çankırı Belediyespor hızla çözümsüzlüğe sürükleniyor...

Kongre ileri bir tarihe ertelendi!
banner145

Çankırı Belediyespor Kulüp başkanı Sevda Şireci'nin istifasının ardından, olağanüstü kongre bugün Belediye İş Merkezinde bulunan Belediye Düğün Salonu’nda toplandı.

Kongre öncesinde tartışma ve atışmalar yaşandı. Gerilimli dakikaların ardından Olağanüstü Genel Kurul yeterli çoğunluk sağlanamayınca ileri bir tarihe ertelendi.

Çankırı Belediyespor’da yaşanan son gelişmeler şaşkınlıkla takip etmeye devam ediyoruz. Bu gün saat 16’00da yapılması gereken Genel Kurul öncesin de basın mensupları ve toplantıyı takip etmeye gelen az sayıdaki sporsever dışında ortalıkta kulüp yönetimi ve delegelerden kimse yoktu.

Kongrenin yapılacağından kimsenin haberi yok!

Bununla birlikte 9 Aralık’ta gerçekleşeceği duyurulan, ancak nerede ve saat kaçta yapılacağı son dakikaya kadar basın mensuplarının dahi bilmediği Çankırı Belediyespor’un yapılamayan kongresinde ilginç olaylar da yaşandı.

Celal Kaman’a liste sürprizi!

Kongre öncesinde basın mensupları ile sohbet eden eski başkan Celal Kaman Hazirun cetvelinin önüne getirilmesiyle bir şok daha yaşadı. Listede adını bulamayan Kaman, şirket yetkilisi olduğunu belirten ve adının İhsan olduğunu öğrendiğimiz kişi tarafından listeye kalemle eklenmek  istendi. Ancak Kaman “Ben oraya imza atmam. Kanuni prosedürü bende çok iyi biliyorum” dedi.  

Bu takımda yetkili kim?

56 delegeden sadece 5 delegenin hazır bulunduğu Genel Kurul yeterli çoğunluğun sağlanamaması üzerine ileri bir tarihe ertelendi. Kısa bir basın açıklaması yapan futbol şube sorumlusu Emir Ali Can kongrenin ertelendiğini açıkladı. Basın toplantısı sırasında Celal Kaman kendisinin neden listede olmadığını sorması üzerine kulüp yöneticisi Emir Ali Can, “eski yönetimin bize verdiği listede üye olarak görünmemektesiniz” yanıtı verdi. Celal Kaman “ben üyelikten ne zaman istifa ettim siz suç işlemektesiniz. Ben bu kulübün. 5,5 yıl başkanlığını yapmış biriyim üyelikten istifa edip etmediğimi bilmeyecek değilim” şeklinde konuştu.

İspatlamayan Şerefsizdir!

Konu dışında tarafına yöneltilen soruları cevaplamayacağını belirten Can, Başka konularda konuşma yetkisinin olmadığını söyledi. Emir Ali Can’ın bu sözleri üzerine bu takımın yetkilisinin kim olduğu, neden kongreye katılmadığı, neden takımının başında olmadığı gibi birçok soru cevapsız kalmış oldu.  

Her konuda konuşma yetkisi olmadığı kendi ifadesinden anlaşılan, fakat buna rağmen son günlerde bazı haber sitelerine yaptığı yorumları yüzünden Emir Ali Can’la tartışan Celal Kaman, “benim İddia’dan aldığım para sizin söylediğiniz gibi 1,700 TL ise ispatlayın ispat etmeyen şerefsizdir” şeklinde ağır ifadeler kullandı.  Kaman “İddia’dan ne alındıysa fatura edilmek zorunda” derken, Kulüp Müdürü Mehmet Sevdiyar konuya açıklık getirdi ve 2006-2007 sezonunda İddia’dan alınan paranın 1.065 TL olduğunu söyledi. Hakkında çıkan sözlerin dedikodu ve iftiradan ibaret olduğunu söyleyen Kaman, “buraya da yalan yanlış sözler söyleyerek kamuoyunu kandırmasınlar diye geldim” şeklin de konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER