banner198

Konuk takım Çankırı Büyük Otelde maç saatini bekliyor.

Bugün Çankırı Belediyespor ile karşılaşacak olan Bugsaşspor teknik kadrosu, Büyük Otelde Çankırı Postasının maçla ilgili sorularını yanıtladı.

Konuk takım Çankırı Büyük Otelde maç saatini bekliyor.
banner145

Grubumuzda 6 maçta 4 galibiyet 1 beraberlik ve grubun lideri Tokatspor karşısında 90+3'te yediği golle sahadan mağlup ayrılan ve topladığı 13 puanla sıralamada ikinci olan Bugsaşspor Teknik Direktörü Cengiz Seçsev, "Çankırı’ya galibiyet ve hedefimize doğru bir adım daha yürümek amacıyla geldik" dedi.

 

Takımın maç saatinden bir gün önce Çankırı’ya gelerek Büyük Otelde  Çankırı Postası'nın sorularını yanıtlayan Seçsev, “Çankırı Belediyespor ile karşılaşacağımız maçtan galibiyetle ayrılacağımızı ve yolumuza devam edeceğimizi düşünüyorum. Her zaman yaptığımız gibi yine sahaya kazanmak için çıkacağız. Rakibimizin ligin başından bu yana yaşadığı sıkıntıları biliyoruz. Tek hedefimiz var galibiyet ve sahadanüç puanla ayrılmak” dedi.

Çankırı Postası’ndan Ercan Şeker ve Vedat Beki ile birlikte akşam yemeği de yiyen konuk teknik heyet, ^Çankırı Belediyespor’un bugüne kadar istikrarlı bir takımhüviyeti sergilediğini ve şehir takımı olarak hiç de küçümsenmeyecek başarılara imza attığı ortada. Ancak bizim bu yılki hedeflerimizi gerçekleştirebilmemiz için buradaki maçı kazanmak azmindeyiz. Yola devam” dediler.

Takımda sakat futbolcuları olmalarına karşın 26 kişilik bir kadroya sahip olduklarını belirten Seçsev, “Böylesi geniş bir kadrodan bizi hedefe ulaştıracak bir onbiri çıkartarak özellikle Tokatspor maçında 90+3’te yediğimiz şanssız golle kaybedilen 3 puanı da telafi edeceğimizi düşünüyorum. Saha ve havanın durumu da güzel bir futbolun seyirciye gösterilmesi açısından elverişli. Dostça bir mücadele ve kazanan tarafın biz olmasını istiyoruz” dedi.

GENEL KAPTAN CEYLAN:  BAYAN SEYİRCİ ARARKEN,
BAYAN BAŞKAN OLDU!

 

Bugsaşspor Genel Kaptanı Zülküf Ceylan da yaptığı açıklamada “Tribünlerdeki kötü tezahüratın önlenmesi ve ortadan kaldırılması açısından bayan seyirci arandığı bir dönemde Çankırı Belediyespor’un bayan bir başkan tarafından yönetilmesi spor adına çok güzel bir durum. Ben bu durumun liglerimizde oynanan maçlarda önemli ve yapıcı etkileriolacağını düşünüyorum” dedi.

Zülküf Ceylan şöyle devam etti: “Yenmek için geldik. Futbol farklı sonuçları beraberinde getiren bir spor. Çok iyi oynadığın maçları kaybediyorsun, kötü oynadığın bir maçı da galibiyetle kapatıyorsun! Çankırı Belediyespor ile 3. Ligden 2. lige çıkarken aynı gruptaydık. O zaman bizi yalnız bırakmıştınız. İnşaallah şimdi beraber çıkarız. Bu yıl üç oyuncu bizden size geldi. Çankırı Belediyespor’u sıkıntılı olarak biliyoruz. Ama lig ilerledikçe yaşanılan sıkıntıların da ortadan kalkacağını düşündüğümüz bir takım Çankırı Belediyespor. Özellikle bayanları tribünlere getirmekte zorluk çektiğimiz şu günlerde bir hanımefendinin kulüp başkanı olarak görev alması sevindirici bir durum. İlgiyle takip ediyoruz. Bu sayede tribünlerdeki küfür azalacak.  Anadolu şehirlerinde taraftarın ve şehirde yaşayanların takımlarına sahip çıkması gerekir. Ben Çankırı Belediyespor’un bugüne kadar elde etmiş olduğu başarıları yakından bilen birisi olarak içinde bulunduğu zorlukları aşacağını düşünüyorum. Yarınki maçtan da takımımızın galibiyetle 90 dakikayı tamamlayacağını ve yolumuza devam edeceğimizi düşünüyorum.”

 

Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2017, 19:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER