banner198

Kulüp Başkanlığına Sevda Karaali Şireci geliyor!

Belediye Başkanı Dinç ve Sevda Şireciye tatil yaradı! İkilinin tatil sonrası yaptıkları ilk toplantıda Çankırı Belediyespordaki belirsizlik sona erdi.

Kulüp Başkanlığına Sevda Karaali Şireci geliyor!
banner145

Celal Kaman’ın kulüp başkanlığından istifası sonrası iyiden iyiye karışan Çankırı Belediyespor’da süren belirsizlik, yapılan son görüşme ile bir şekilde çözüme bağlandı.

 

Kulübün şirketleşmesi ile ilgili yapılan görüşmelerin hedeflenen sonuca ulaşmaması sonrası, iki tarafın da geçirdikleri kısa süreli tatil öncelikli olarak (son dakikada bir aksilik olmazsa) Belediyespor’a yaradı!

 

Hatırlanacağı gibi, iki tarafın kulübün devri konusunda yaptıkları görüşmelerde yaşanan olumsuzluklar sonrası yapılan açıklamalarla kulüp için yeni talipler aranıyordu. Belediye Başkanı Dinç’in Karadeniz tatili sonrası Sevda Karaali Şireci ve AK Parti İl Başkanı Av. İdris Şahin’le birlikte bazı meclis üyelerinin katıldığı toplantıda ara çözüm formülü doğdu!

 

Dün gece geç saatlere kadar sürdürülen görüşmeler sonrası, kulübün yapacağı genel kurulla Sevda Karaali Şireci kulüp başkanlığına seçilecek. 

 

Şireci konu ile ilgili olarak gazetemize yaptığı özel açıklamada "Yaptığımız son görüşme ile kulübün genel kurula giderek kulüp başkanlığına seçilme kararı aldık. Yarın ve perşembe günü gerçekleştireceğimiz görüşmelerle bu işi mutlu bir şekilde bitireceğimizi düşünüyorum. Geldiğimiz sonucun Çankırı'ya ve Çankırılı hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

 

Çankırı Postası olarak elde ettiğimiz bilgilere göre kulübün bütün borçlarını üstlenen Şireci, bu sezonu Çankırı Belediyespor olarak tamamladıktan sonra, kulübün şirketleşme projesini önümüzdeki sezon için sonlandıracak.

 

Dün gece yapılan toplantı sonrası Çarşamba ve Perşembe günü yapılacak görüşmelerle kongre takvimi ve işleyişle ilgili kesin sonucun kamuoyu ile paylaşılacağı öğrenildi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER