banner198

Kurşunlu geleceğini palnlıyor

Kurşunlu geleceğinin planlıyor adlı toplantı hafta sonu Kurşunlu Termal otelde gerçekleştirildi.

Kurşunlu geleceğini palnlıyor
banner145

“Kurşunlu geleceğinin planlıyor” adlı toplantı hafta sonu Kurşunlu Termal otelde gerçekleştirildi.

Sanayileşme yolunda hızlı adımlarla ilerleyen Kurşunlu ilçesi, kendi geleceğini yaşam deneyimi ve mesleki birikimine güvendiği aydınlarla birlikte planlıyor.

 

Kurşunlu Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığının ev sahipliğinde düzenlenen “Kurşunlu Geleceğinin Planlıyor”  adlı toplantı ilçeden yetişen çok sayıda aydının katılımıyla geniş bir bir topluluk tarafından izlendi.

Gelecek 20 yılın planının yapıldığı toplantıda; eğitim, tarım, hayvancılık, arıcılık, sanayi, ticaret, zanaat, kadın istihdamı ve kadın girişimciliği, turizm, sağlık, trafik, fiziksel ve zihinsel engelliler, kültür sanat ve çevre bilinci, AB Projelerinden yararlanma konularındaki duyarlılıkları ve beklentileri ele alındı.

Saygı duruşu ve İstikla Marşının okunmasıyla başlayan toplantıya Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Ali İbrahim Savaş, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Çandef Başkanı Ömer Lütfi Özenç, Sanayi ve Ticaret İl Müdürü Şaban Küçükgümrah, Tarım İl Müdürü Metin Karaoğlanoğlu,Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Osman Kardeniz, Bayramören Kaymakamı Yavuz Akyol, İstanbul Kurşunlu Dernekler Birliği Başkanı Mehmet Dereli, Ankara Kurşunlulular Derneği Başkanı Osman Eruysal, İşadamı Selahattin Düzbasan, eski Karayolları Genel Müdürü Turgay Çimen, fikir adamı, akademisyen, ve vatandaşlar katıldı.

 Açılışta konuşan Kurşunlu Kaymakamı Ünal Çoşkun, Kurşunlu Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı olarak düzenlediğimiz bu program hayata geçireceğimiz çalışmaların ilkidir dedi.

Kurşunlu Belediye Başkanı İbrahim Doğu, bu gün gelişmiş toplumların 50 hatta 100 yıl sonrasını bugünde planladıklarını söyleyerek bu proje ile Kurşunlu’nun gelecek 50 yıllık planlamasını yapmak istediklerini söyledi. Projenin başarılı olması için hemşerilerinin hem proje hemde öneri sunmalarını beklediklerini söyleyen Doğu, kurulacak olan çalışma gruplarında herkesin görev almasını istediklerini belirtti.

Ayrıntılar gelecek.......

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER