banner306
banner198

Kurşunlu Kaymakamı ve Belediye Başkanına ziyaret

Çankırı STK temsilcilerinden oluşan bir heyet Kurşunlu Kaymakamı ve Belediye Başkanını ziyaret etti.

Kurşunlu Kaymakamı ve Belediye Başkanına ziyaret
banner145

Türkiye Kamu-Sen Çankırı İl Temsilcisi ve Türk Büro-Sen Şube Başkanı Metin MEMİŞ, Türk Eğitim-Sen Çankırı Şube Başkanı Nuh Yalçın, Türk Sağlık-Sen Çankırı Şube Başkanı Ali Bağdat, Türk Yerel Hizmet-Sen Şube yönetim kurulu üyesi Bayram Boduroğlu, Kamu-Sen’e bağlı ilçe temsilcileri Kaymakam Ünal Çoşkun ve Kurşunlu Belediye Başkanı İbrahim Doğu’yu makamlarında ziyaret etti.

 

İlk ziyaretlerini Kurşunlu Kaymakamına gerçekleştiren heyet Kaymakam Ünal Çoşkun’a Tuz Lambası hediye etti. Kaymakam Ünal Coşkun, Kurşunlu’ ya gelir gelmez Kurşunlu Eğitim Kooperatifi kurduklarını, daha önceden Yahşihan’da da bunun güzel örneklerini sergilediklerini ve iyi netice aldıklarını ifade ederek, bütün vatandaşlar ile sendika, dernek ve STK’lardan ayrım yapılmaksızın bu projeye desteklerini beklediklerini ifade etti.Kamu-Sen İl temsilcisi Metin Memiş’de Çankırı’da en çok üyeye sahip olduklarını ve Kurşunlu’ya-Çankırı’ya yapılacak her hayırlı hizmetin yanında olduklarını ifade etti. Şiarımızın “Türkiye Sevdamız Ekmek için kavgamız olduğunu söyledi.Türk Eğitim Şube Başkanı Nuh Yalçın ise; Sendika olarak ellerinden gelen bütün desteği vereceklerini ve eğitime yapılan bu destekten dolayı emeği geçenlere teşekkür etti.

 

Heyet daha sonra Kurşunlu Belediye Başkanını ziyaret etti. Başkan İbrahim Doğu; Kurşunlu’nun 5-10 yıl içinde 20-25.000 nüfusa ulaşacağını dile getiriken, İlçenin ve bölgenin işsizlik sıkıntısını çözerek Kurşunlu’ya dışarıdan göç geleceğini ve bunun için  ilk etapta en az 1000 konuta ihtiyaçları olduğunu projesinin hazır olduğunu ve özel teşebbüsün ise; 36 derslik ve yurt yapacağını ifade etti. Ziyaretler sıcak bir ortamda sona erdi.

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304