banner198

Kurşunlu polisinden örnek davranış...

Kurşunlu Emniyet Müdürlüğü vatandaşlara karanfil dağıttı.

Kurşunlu polisinden örnek davranış...
banner145

Kurşunlu Emniyet Müdürlüğü 'Polis Haftası' etkinlikleri kapsamında vatandaşlara karanfil dağıttı.

Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluşunun 163. yıl dönümü nedeniyle düzenlenen etkinlikler çerçevesinde Kurşunlu Emniyet Müdürü Şükrü Kabakcı ve ilçe Emniyet Müdürlüğü personeli esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek karanfil dağıttı.

Gezi sırasında vatandaşlarla sohbet eden Şehit Ömer Akpınar Polis Merkezi Amirliği ekipleri, Polis-Halk ilişkilerinin geliştirmesine artırmak amacıyla hazırlanan bildirileri de ilçe halkına sundu.

Yapılan uygulamadan duyduğu memnuniyeti dile getiren ilçe esnaflarından ve  aynı zamanda bilek güreşi sporcusu 'demirbilek' lakablı Şaban Mazak, “Emniyet Müdürlüğümüzün kuruluş yıldönümünü yürekten kutluyoruz. Onlar sayesinde kendimizi daha huzurlu ve güvende hissediyoruz” dedi.

Polis Haftası etkinlikleri çerçevesinde Cuma günü saat 20.00’de, Kurşunlu Halk Eğitim Merkezi salonunda bir de program düzenlenecek.

Programda slayt gösterisi, Kurşunlu Gençlik Derneğinin katkılarıyla hazırlanan tiyatro, lise ve ilköğretim öğrencileri arasında düzenlenen şiir, kompozisyon ve resim dallarında dereceye giren öğrencilerin ödüllendirilmesi yer alıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER