banner198

Kurşunluda Yine aynı yer yine kaza

Kurşunlu da sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında iki araç kafa kafaya çarpıştı.

Kurşunluda Yine aynı yer yine kaza
banner145
 

Kurşunlu’da sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında karşı yönden gelen iki araç kafa kafaya çarpıştı. Kazada can kaybı yaşanmazken araçlarda maddi hasar meydana geldi.

Kurşunlu’dan Ilgaz istikametine gitmekte olan Nuri Aligül yönetimindeki kartal marka araçla, TOKİ konutlarından Kurşunlu istikametine gitmekte olan Ahmet Bektaş yönetimindeki 18 KU 226 plakalı özel otomobil, eski tren yolu köprüsü girişinde kafa kafaya çarpıştı.

Kazada, çarpmanın etkisiyle yoldan çıkarak savrulan ve 15 metre gittikten sonra toprağa saplanarak durabilen 18 KU 226 plakalı araçta bulunan Kurşunlu ilçe Müftülüğünde görevli memur Mehmet Gör hafif şekilde yaralandı.

Kaza yerinde toplanan vatandaşlar yıllardır bitirilemeyen duble yol çalışmalarının TOKİ konutlarının iskana açılması ile birlikte artan araç trafiği de göz önünde alındığında büyük risk taşıdığını, bundan sonra can ve mal kaybı yaşanmaması için öncelikle bir çok kazanın meydan geldiği eski tren yolu köprüsünün en kısa sürede yıkılmasını istediklerini dile getirdiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER