banner198

Kurşunludaki kaza ucuz atlatıldı!

Korgun-Kurşunlu arasındaki meydana gelen kazanın maddi hasarla atlatılması yüreklere su serpti.

Kurşunludaki kaza ucuz atlatıldı!
banner145

Korgun- Kurşunlu arasındaki Karakoç Yaylası mevkiinde meydana gelen kazanın maddi hasarla atlatılması yüreklere su serpti.

Edinilen bilgiye göre; Korgun istikametinden Kurşunlu yönüne gitmekte olan Murat Aydın yönetimindeki 18 AT 257 plakalı pikap, Karakoç Yaylası mevkiinde yolun karlı olması sebebiyle kayarak yol kenarındaki şarampole uçtu.

Yüzlerce metre uzunluğundaki şarampole yuvarlanan pikap içinde bulunan Çevre ve Orman Müdürü Necdet Demir ve araç sürücüsü mucize eseri yan yatarak duran araçtan hafif sıyrıklarla kurtuldular.

Kaza yerinden geçen vatandaşlar pikabın yana yatık şekilde durması karşısında şaşkınlıklarını gizleyemediler. Aracın takla atması halinde olacakları tahmin etmek bile istemediklerini belirten vatandaşlar. Bu kadar dik ve metrelerce uzunluğundaki bir uçurumda aracın takla atmadan yan yatarak durmasını hayretle karşıladılar.

Araç sürücüsü Murat Aydın ve Çevre ve Orman Müdürü Necdet Demir kazayı hafif yarlarla atlattı. Yoldan geçmekte olan diğer araç sürücülerinin yardımıyla araçtan çıkartılan yaralılar Çankırı Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER