banner198

Kutlama Mesajları

8 Mart Dünya kadınlar Günü sebebiyle bir çok sivil toplum kuruluşu ve siyasal parti kutlama mesajı yayınladı.

Kutlama Mesajları
banner145

MHP Çankırı Milletvekili Ahmet Bukan Dünya Kadınlar günü mesajı:

“08 Mart Dünya Kadınlar günü münasebetiyle, Milletimizin teminatı çocuklarımızın cefakar ve vefakar annesi yuvalarımızın mimarı, doğumdan ölüme her anında varlıklarıyla onurlandığımız, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren fedakâr kadınlarımızın, başta şehit anneleri olmak üzere tüm kadınlarımızın “8 Mart Dünya Kadınlar Günü”nü kutluyorum. “

BEM-BİR-SEN İl Başkanı Ömer Altundaş’ın Dünya Kadınlar günü mesajı:

“Dünya huzur, barış, mutluluğa her zaman ihtiyaç duyarken, kadınlarını ezen, horlayan, değer vermeyen, toplumsal hayattan koparan milletler aynı zamanda sevgiyi, şefkati, merhameti de koparmaktadırlar.Her 8 Mart, kadın haklarına saygılı bir dünya özlemi ile kutlanmaktadır. Toplumların ışığı olarak kabul edilen kadınlarımıza bu 8 Mart’ta da her türlü ayrımcılıktan uzak, bütün haklarını kazanabileceği, siyasette, sosyal hayatta etkin, evinde, işyerinde huzurlu, mutlu bir hayat diliyoruz.”

Memur-Sen İl Temsilcisi Turgut Ünal’ın Dünya Kadınlar günü mesajı:

“Kadınlara tam eğitim hakkı, tam çalışma hakkı, toplumsal hayata tam katılma hakkı ve eşit haklardan tam yararlanma hakkı sağlanmalıdır. Kadınların yüzde 58’inin sosyal güvencesiz olduğu bir süreçte daha çok kadın meslek sahibi olmalı, daha çok kadın alanında uzmanlaşmalı, daha çok kadın üretkenliğini ülkenin hizmetine sunmalıdır. Kadınların sigortasız, düşük ücretle, güvencesiz çalıştırılmasına son verilmesi, işten ilk çıkarılanların kadınlar olmaması, aile içi ve işyerlerinde gerçekleşen sistematik ve psikolojik şiddetin sona ermesi, karar alma süreçlerinde kadınların yeterince temsil edilmesi sağlanmalıdır. Bu sebeple Tüm kadınlarımızın sorunlarının çözümüne vesile olması temennisiyle “Kadınlar Gününü” kutluyorum.”

Eğitim Bir-Sen Çankırı Şubesinin Dünya Kadınlar günü mesajı:

 “Kamusal Alan” Yalanı Son Bulmalı ve Kadınlar Çalışma Hayatında Özgür Olmalıdır”

Eğitim Bir Sen olarak; hakkı ihlal edilenin ve hakkı ihlal edenin kim olduğuna bakmadan her hak ihlaline karşı çıkmaya ve adalet tesis edilinceye karşı mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz. Bu vesileyle başta eğitim çalışanları olmak üzere tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü, kadınların sorunlarının çözümüne vesile olması temennisiyle kutluyoruz"

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER