banner198

Kutlu Doğum Haftası Kurşunlu da Coşkuyla Kutlandı

Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla Kurşunlu Kapalı Spor Salonu nda Kutlu Doğum Konferansı ve Tasavvuf Musikisi Konser düzenlendi.

Kutlu Doğum Haftası Kurşunlu da Coşkuyla Kutlandı
banner145

Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla Kurşunlu Kapalı Spor Salonu'nda "Kutlu Doğum Konferansı ve Tasavvuf Musikisi Konseri" düzenlendi.


"Kutlu Doğum Haftası’nın bu yılki ana temasının "
Hz. Peygamber, Kardeşlik Ahlâkı ve Kardeşlik Hukuku" olarak belirlendi.

Galeri için tıklayınız...

Kurşunlu İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen programa, ilçe halkı geçen seneye göre daha fazla ilgi gösterdi. Programa Kurşunlu Kaymakam Vekili Murat Gökoğlu, Kurşunlu Belediye Başkanı İbrahim Doğu ve Çankırı Müftüsü Arslan Türk Katıldı. Programa gelen izleyicilere kapıda girişte Gül ve Simit, Meyve Suyu verildi.

Programa konuk olarak katılan D.İ.B Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Dr. Fatih Mehmet Aydın "Hz. Peygamber, Kardeşlik Ahlâkı ve Kardeşlik Hukuku" hakkında konuşma yaptı.

Konuşmasının ardından, Türk Tasavvuf Musikisi Ses Sanatçısı Fatih Çalımlı salonda bulunan Kurşunlu halkına eşsiz bir müzik ziyafeti verdi.

Ardından, Tasavvuf Musikisi ekiplerinden Fatih Koşan ve Ekibi Grup Seyyah Sahne aldı. Programa katılan Kurşunlu halkına harika dakikalar yaşatan Fatih Koşan ve Grup Seyyah programın sonuna doğru birde "Semazen" gösterisi düzenleyerek Kurşunlu halkını tekrar büyülemeyi başardı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER