banner198

Mahkeme 5 sanığı tutuklayarak cezaevine gönderdi!

Çankırı Adliyesinde savcılık soruşturması sonrası hakim karşısına çıkarılan sanıklardan beşi tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

Mahkeme 5 sanığı tutuklayarak cezaevine gönderdi!
banner145

Çankırı Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize İşler Müdürlüğünün gerçekleştirdiği operasyonla gözaltına alınanlardan 19’u şu dakikalarda Çankırı Adliyesine getirildiler.

 

Polisin kent merkezinde gerçekleştirdiği operasyonla göz altına alınanlardan bir bölümü polisin ilk sorgusu sonrası serbest bırakılmışlardı.

 

Polis tarafından sorguları üç gündür devam eden 19 kişi, yaklaşık 10 dakika önce Çankırı Adliyesine getirildiler.

 

Cumhuriyet savcılarının polis tarafından emniyette alınan ifadelerden sonra adliyede tutuklu sanıklarla görüştüğü ve bu görüşmelerden sonra göz altına alınan şahısların hakim karşısına çıkarılacağı öğrenildi.

 

YENİ GÖZALTILAR VAR!

Bununla birlikte üç gündür yapılan sorgulama sonucu polisin yeni isimlere ulaştığı ve halen emniyette sorguları devam eden 19 kişinin daha bulunduğu da öğrenildi. Alınan bilgiye göre polisin tespit ettiği 7 ismin de arandığı gelen bilgiler arasında.

 

Başka bir bilgi ise, polisin başlattığı operasyondan bu yana gözaltına alınanlardan bir kişinin dahi serbest bırakılmadığı şeklinde.

 

Saat 20.50'deki durum...

Toplamda 5 tutuklama kararı çıktı!

Çankırı Adliyesinde hakim karşısına çıkarılan sanıklardan 1'i tutuklanarak Çankırı Cezaevine sevk edildi!

 

Diğer sanıkların duruşmaları devam ederken, Emniyette göz altına alınanların da yapılan sorgulamaları sonucunda serbest bırakıldıkları öğrenildi.

 

Çankırı Adliyesi oldukça yoğun günlerinden birini yaşarken, adliye binası içerisinde sanıkları savunan avukatların sayısının da oldukça kabarık olduğu öğrenildi. Duruşmalardaki sanıkları toplam 12 avukat savunmakta.

 

SON DURUM: Çankırı Adliyesinde gün boyu süren savcılık ifadeleri ve hakim karşısındaki savunmalarla birlikte 4 tutuklama kararı gerçekleşti. Diğer sanıklar tutuksuz olarak yargılanacaklar... Karar sonrası bugün gün boyu yargılanan sanıklardan toplamda beş ismin tutuklandığı öğrenildi..

 

Çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilen 5 sanığın isimleri şöyle:
Ahmet E., Sami Y., Hakkı E., Murat A. ve Uğur G.

 

Elde edilen bilgilere göre tutuklanan isimlerin Çankırı'da uyuşturucu satışında rol aldıkları yönünde. Tutuksuz yargılananların da içici pozisyonlarının bulunduğu öğrenildi.

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER