banner306
banner198

Memur-Sen istişare toplantısı

Memur-Sen Çankırı Şubesi Memur-Sen’e bağlı sendikaların Şube Başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile bir istişare toplantısı yaptı.

Memur-Sen istişare toplantısı
banner145

Memur-Sen Çankırı Şubesi Memur-Sen’e bağlı sendikaların Şube Başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile bir istişare toplantısı yaptı.

 

Memur-Sen Çankırı Şube başkanı Turgut Ünal’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Eğitim-Bir-Sen Başkanı Kasım Karatekin, Sağlık-Sen Başkanı Murat Saray, Diyanet Sen Başkanı Osman Doğan, Büro Memur-Sen Başkanı Mustafa Yılmaz, Enerji- Bir-Sen Başkanı Mehmet Serin, Toç-Bir-Bir-sen Başkanı Ramazan Coşan, Kültür-Memur-Sen Başkanı Yakup Tekin, Birlik-Haber-Sen Başkanı Bekir Akçay, Bem-Bir-Sen adına Tuncay Haskılıç ve tüm Şubelerin yönetim kurulu üyeleri katıldı.

 

Şubelerin yeni seçilen yönetim kurları ile gerçekleştirilen tanışmanın ardından konuşma yapan Memur-Sen Çankırı Şube Başkanı Turgut Ünal; “ Memur-Sen olarak tüm Türkiye de olduğu gibi Çankırı’mızda da gelişerek büyümeye devam ediyoruz, bu büyüme ve gelişme gücümüze güç katarken sorumluluklarımızı da artırıyor. Memur-Sen olarak misyonumuzu ve vizyonumuzu iyi bilmeli ve ona göre hareket etmeliyiz. Misyonumuz yapacağımız çalışmalarla tüm üyelerimizin haklarının korunduğu, özlük haklarının iyileştirildiği, ücret dengesizliğinin ortadan kalktığı bir çalışma ortamını üyelerimize sağlamak olmalı diye düşünüyorum.Vizyonumuz ise gelecekle ilgili kurduğumuz ve gerçekleştireceğimiz hayallerimiz dir.

 

Hayallerimizin gerçekleştirmek için tüm şubelerimizle arı gibi çalışmalıyız, sendikacılıkta yaptırım gücünüz olması için güçlü olmak zorundasınız, biz bu tür etkinliklerle birlik ve beraberliğimizi daha da artırmak ve sorunlarımızın çözüm önerilerini hep birlikte bulmak için sık, sık bir araya geleceğiz.

 

Ben bugün buraya gelen tüm şube Başkanlarımıza ve yönetim Kurulu üyelerimize teşekkür ediyor, hepinize iyi akşamlar diliyorum” dedi.

 

Başkan Turgut Ünal’ın ardından diğer Şube Başkanlarıda birlik ve beraberliğe vurgu yaptıkları kısa konuşmalar yaptılar.

Toplantı hep birlikte yenilen akşam yemeğinin ardından sona erdi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304