banner198

Memursen den Saadet Partisine Taziye ziyareti

Memur Sen İl Temsilciliği Saadet Partisi İl Başkanlığına taziye ziyaretinde bulundu.

Memursen den Saadet Partisine Taziye ziyareti
banner145

Memur Sen İl temsilcisi Turgut Ünal ve bağlı sendikaların şube başkanları ile birlikte Saadet Partisi İl Başkanlığı’na geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz 54. T.C. Hükümeti Başbakanı ve Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr Necmettin Erbakan’ın vefatı dolayısıyla taziye ziyaretinde bulundu.

 

Saadet Partisi İl Başkanı Ömer Uzun’un il dışında olması sebebiyle, Memur Sen Heyetini İl Başkan Yardımcısı Ömer Gündoğmuş, Saadet Partisi İl Müfettişi Ahmet Nazif Gerçek ve Merkez İlçe Başkanı Muhammet Rüştü Ay ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. İl Başkan Yardımcısı Ömer Gündoğmuş, muhterem hocamızı ebedi istirahatgahına yolladıklarını belirterek, Memur Sen heyetinin yapmış oldukları ziyaretten dolayı memnun olduklarını söyledi. İl Müfettişi Ahmet Nazif Gerçek ise; 28 Şubat 1997 sürecinde rahmetli hocamızın hakkının yendiğini ve hükümetin diğer ortağı tarafından yalnız bırakıldığını belirterek, halkın cenaze töreninde göstermiş olduğu sevgi seli ise hocamızın haksızlığa uğradığının bir örneğidir. 28 Şubat sürecinin en kısa zamanda sorgulanması gerektiğini ve bu sürecin aydınlanması için Saadet Partisi olarak uğraşacaklarını söyledi.

 

Memur Sen İl Temsilcisi Ünal ise, Necmettin Erbakan hocaya hitaben; “Kalbi, milletine hizmet sevdası ile atan önemli bir devlet adamıydı. Milletin ve devletin geleceği açısından önemli çalışmalara imza atmıştı. Bu çalışmaları tamamlamaya bazen imkânı, bazen de zamanı olmadı. Ancak, biz O’nun bir millet sevdalısı olduğuna inanıyoruz. Yokluğu, bizlerde büyük bir boşluk oluşturacaktır. Gerek kısa süren başbakanlığı dönemindeki hizmetleri gerek Türk siyasetinde olan katkıları unutulmayacaktır. Erbakan Hocamıza tekrar Allah’tan rahmet ve mağfiret dilerken, başta ailesi ve parti yetkilileri olmak üzere milletimize tekrar başsağlığı diliyorum” şeklinde konuştu.

 

Rahmetli Erbakan Hoca’nın ruhuna hitaben okunan hatim ve duadan sonra Memur Sen Heyeti,  Saadet Partisi İl Başkanlığı’ndan ayrıldı.  

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER