banner198

Memursenden Vali Özcana ziyaret

Memur-Sen Çankırı İl Başkanı Ali Solak ve beraberindeki heyet Vali Vahdettin Özcan’ı ziyaret etti

Memursenden Vali Özcana ziyaret
banner145

Memur-Sen Çankırı İl Başkanı Ali Solak ve beraberindeki heyet Vali Vahdettin Özcan’ı ziyaret etti.

Ziyarette; Memur-Sen ve Büro Memur-Sen İl Başkanı Ali Solak Enerji Bir-Sen İl Başkanı ve Memur-Sen İl Başkan Yardımcısı Mehmet Serin, Eğitim Bir-Sen İl Başkanı Kasım Karatekin, Birlik Haber-Sen İl Başkanı Bekir Akçakaya, Bayındır Memur-Sen İl Başkanı Ahmet Arslan, Bem Bir-Sen İl Başkanı Ömer Altuntaş, Kültür Memur-Sen İl Başkanı Muammer Kavaklı ile Sağlık-Sen ve Ulaştırma Memur-Sen Temsilcileri ve Sendikaların Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Ziyarette söz alan Ali Solak; “Sayın Valim öncelikle ilimize hoş geldiniz diyorum. İnşallah ilimize hayırlı ve başarılı hizmetleriniz olur. İlimiz insanı; devletine sadakatli ve milli-manevi değerlerini koruyan Anadolu insanıdır, bu durumu sizinde ilerleyen günlerde tespit edeceğinize inanıyorum. Bu yüzden Tüm Türkiye’mizin olduğu gibi ilimiz insanının da en iyi hizmetlere layık olduğunu düşünüyorum. Biz Çankırı Memur-Sen ailesi olarak bu bilinçle vatandaşlarımıza hizmet ediyoruz. Sizin yerel yönetimler konusunda çeşitli çalışmalarınız olduğunu biliyoruz, inşallah bu çalışmalarınızı Çankırı’da hayata geçirme imkânı bulursunuz. Bu durumu Çankırı için bir şans olarak görüyoruz. İnşallah memleketimize hayırlı ve başarılı hizmetleriniz olacaktır. Ülkemiz demokratik bir ülke ve ileri demokrasi hedefi olan bir ülke, demokrasilerin vazgeçilmez unsurlarından birisi ise, bildiğiniz gibi, sivil toplum kuruluşlarıdır. Memur-Sen özelde memurlarımızın sosyal ve mali haklarını korumayı hedeflerken genelde ise Türkiye ve dünyada meydana gelen çeşitli toplumsal olaylar karşısında ki demokratik ve insan haklarına saygılı duruşuyla memur arkadaşlarımızın teveccühünü kazanmış ve Türkiye’nin açık ara en büyük memur konfederasyonu konumuna gelmiştir. Yine ilimizde ki faaliyetlerimiz de de aynı misyon ve vizyonuyla hareket etmektedir. İlimiz memurlarının en yüksek amiri olarak kanunlar çerçevesinde yapacağımız faaliyetlerimizde desteklerinizi bekliyoruz. İlimize yapacağınız hizmetler için şimdiden teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan ise Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek herkesin işini en iyi şekilde yapmaya çalışması gerektiğini, kendisinin de yerel yönetimci olduğunu yerel de yaşanan sıkıntıları iyi bildiğini ve bunların çözümü için hep birlikte el birliği ile çalışacağını belirtti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER