banner198

Merkez Valiliğinden sürpriz bir göreve atandı!

Daha önce Kırıkkale Valiliği görevinde bulunurken Merkez Valiliğine alınan değerli hemşerimiz Mustafa B. Demirer İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı oldu.

Merkez Valiliğinden sürpriz bir göreve atandı!
banner145

Çankırı/Çerkeşli olan Kırıkkale eski valisi Mustafa Bahrettin Demirer İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığına atandı.

 

Demirer’in ataması Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girdi.

 

Yeni göreviyle ilgili olarak kendisine ulaştığımız Mustafa B. Demirer “Kırıkkale Valiliği görevimden sonra geldiğim bu görev benim adıma onur verici. Üstlenmiş olduğum görevimi bugüne kadar diğer görevlerimde göstermiş olduğum hassasiyet ve özeni fazlasıyla göstererek yerine getirmenin gayretinde olacağım. Bu vesileyle sizlerin aracılığı ile değerli Çankırılı hemşerilerime selam ve saygılarımı iletiyorum” dedi.

 

Bizler de Çankırı Postası olarak görevine yeni başlayan İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mustafa Bahrettin Demirer’e yeni görevinde başarılar diliyoruz.

 

Mustafa Bahrettin Demirer’in
kendi ağzından hayat hikayesi:

Çankırı Dergisinin Ekim 2007 sayısında (O tarihte Kırıkkale Valisi olarak görev yapmaktaydı) Genel Yayın Yönetmenimiz Vedat Beki’ye Mustafa Bahrettin Demirer’in aktardığı hayat öyküsü:

 

“1949 Ankara doğumluyum. Babam memur olduğu için ben Ankara’da doğdum. Çerkeşli’yim. Babamın ailesi Çerkeş’in kuruluşuna neden olan 7 aileden biri. Annemin babasının adı Hazinedaroğulları! Sonradan hacca gitmiş Hacıhasanoğlu olmuş!

İlkokulu ve ortaokulu Çerkeş’te okudum. Ama lise yok! En yakın lise Çankırı’da! Üstelik Çankırı’da benim akrabalarım var. Dayı dediğim, annemin amcasının oğlu var. Ben de annemle geldim, dört yıl Çankırı Lisesinde okudum. 1966’da Çankırı Lisesinden mezun oldum. O zamanlar üniversiteye girmek biraz daha kolaydı. İmtihana girdik, ben de iyi bir puan aldım, doktor olabilirdim, hukuk fakültesine de girebilirdim. Hatta birkaç gün gittim! Annemin babası, sürekli böyle dava-mava işleriyle uğraşan birisiydi. Tüccar olduğu için alacağı falan olurdu! Onun gözünde en makbul adamlar hakimlerdi. Fakat ben okula gidince, hukuk fakültesinin fiziki şartlarından daha iyi olan Mülkiyeye kaydımı yaptırdım. 1970 yılında da mezun oldum. Burslu öğrenci olduğumuz için İçişleri Bakanlığında çalışma zorunluluğumuz var. Girdik, nasipmiş, kaymakam olduk ve bugünlere kadar geldik.”

 

BİR ATAMA DA ÇANKIRI TELEKOM’A…

Çankırı Telekom İl yöneticiliği görevinde iken “danışman” kadrosuna alınan Hüseyin Yıldız’ın yerine Zonguldak Telekom İl yöneticisi olarak görev yapan Halil Aksoy getirildi.

 

Yeni Çankırı Telekom İl Yöneticiliği görevine pazartesi günü başlayacak olan Halil Aksoy’a  yeni görevinde başarılar diliyoruz.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER