banner198

Milli Eğitim Petek tanışma toplantıları düzenledi

Milli Eğitim Müdürü Yaşar Petek Okul Müdürleri sonra da Milli Eğitim Müdürlüğü Personeli ile tanışma toplantıları düzenledi.

Milli Eğitim Petek tanışma toplantıları düzenledi
banner145

Görevine yeni başlayan İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Petek Rehberlik Araştırma Merkezi Toplantı Salonunda önce Okul Müdürleri sonra da Milli Eğitim Müdürlüğü Personeli ile tanışma toplantıları düzenledi.

 

Toplantılara İl Milli Eğitim Müdürlüğü Yöneticileri, Okul ve Kurum Müdürleri ve Milli eğitim Müdürlüğü Personeli eksiksiz olarak katıldı.

 

Toplantılarda konuşan Milli Eğitim Müdürü Yaşar Petek, kendisi hakkında kısa bilgi verdikten sonra, daha önce görev yaptığı Tokat ilinde uygulamaya konulan başarılı uygulamalardan örnekler vererek,” Hep birlikte yol arkadaşlığı yapacağız. Çankırı’yı seviyorum ve severek geldim. Ben sizlere Milli Eğitim Müdürü olarak değil, bir ekip lideri olarak yol arkadaşlığı yapmak istiyorum. İnşallah hep birlikte iyi bir ekip olarak burada da yapacağımız başarılı çalışmalarla eğitimin her alanında izlenen ve model alınan bir il olmak için var gücümüzle çalışacağız,” dedi.

 

İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Petek yaptığı konuşmanın ardından Okul Müdürleri ve Kurum Personeli ile tek, tek tanışarak yeni Öğretim yılının hayırlı olmasını diledi.

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER