banner306
banner198

Müdürler bu ay Çerkeş te toplandı

İlçe Milli Eğitim Müdürleri Ocak Ayı Toplantısı Çerkeş te yapıldı.

Müdürler bu ay Çerkeş te toplandı
banner145

İl Milli Eğitim Müdürlüğünün her ay düzenli şekilde yaptığı İlçe Milli Eğitim Müdürleri Ocak Ayı Toplantısı İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Petek’in Başkanlığında Çerkeş’te yapıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Petek’in Başkanlığında ki Toplantıya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Turgut Ünal ve 11 İlçe Milli Eğitim Müdürü katıldı.

Toplantı geçtiğimiz ay Ilgaz’da yapılan toplantıda alınan kararları değerlendirilmesinin ardından toplantının gündem maddeleri olan Ana-Kız Okuldayız Kampanyası, Okullarda açılacak ücretsiz yetiştirme kursları ve uygulama projeleri ve AB Projeleri ile ilgili İlçe Milli Eğitim Müdürlerinin hazırladıkları sunular eşliğinde verdiği ayrıntılı bilgiler ve karşılıklı fikir alışverişi ile devam etti.



Toplantının sonunda bir değerlendirme konuşması yapan İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Petek, Ilgaz İlçesinde yapılan son toplantıdan sonra yapılan çalışmalardan ve bugün ortaya konulan ve planlanan çalışmalardan memnun olduğunu ifade etti. Ancak Çankırı’nın 3 yıldır sürdürülen Ana-Kız Okuldayız Kampanyası ve Okuma Yazma Kurslarında çok geride olduğu belirten Petek, özellikle bu konunun çok önemli olduğunu ve İlçe Müdürlerinin Kaymakamlarla ortak çalışmalar yaparak ve onların desteğini alarak bu konuya mutlak öncelik vermeleri gerektiğini söyledi.



Toplantı, Şubat Ayı Toplantısının Eldivan İlçesinde yapılması ve Çerkeş Kaymakamı Yasin Öztürk’ün katılımı ile yenilen öğle yemeğinin ardından sona erdi.

İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Petek, öğleden sonra da beraberinde İl Milli eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Turgut Ünal ve Çerkeş İlçe Milli eğitim Müdür Vekili Fadime Nurcan Yavuz ile birlikte Namık Kemal İlköğretim Okulu ve Atatürk İlköğretim Okullarını ziyaret etti.

Okulların fiziki durumlarını inceleyip yöneticiler ve öğretmenler ile toplantılar yapan Petek, sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti ve çeşitli sorular sordu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304