banner198

Muharip Gaziler Derneği, Vali Özcan ı ziyaret etti

Muharip Gaziler Derneği Başkanı İsmail Tuna, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Vali Vahdettin Özcanı ziyaret etti

Muharip Gaziler Derneği, Vali Özcan ı ziyaret etti
banner145

Muharip Gaziler Derneği Başkanı İsmail Tuna, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Vali Vahdettin Özcan’ı ziyaret etti.

Başkan Tuna, “Sayın Valim sizinde gazilerimize büyük değer verdiğinizi biliyoruz. Bizde size hayırlı olsun dileklerimizi Makamınızda iletmek istedik, İlimize tekrar hoş geldiniz” dedi. 

Şube Başkanı Tuna, Kıbrıs Şehit Aileleri ve Malül Gaziler Derneği tarafından T.C.Muharip Dernekleri Genel Merkez Yönetim Kurulunda görev ifa eden Genel Başkan, Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Sekreter ile İllerdeki Şube Başkanlarına Onur Belgesi ve Madalya verildiğini, kendisinin Ankara’da düzenlenen törene katılarak madalya, berat ve onur belgesini İlimizdeki Kıbrıs gazileri adına aldığını ifade etti.

Törende Kıbrıs Şehit Aileleri ve Malül Gaziler Derneği Genel Başkanı Ertan Ersan’ın yaptığı konuşmadan çok etkilendiğini, “namusumuzu, şerefimizi ve tüm varlığımızı sizlere emanet ettik, sizleri alnınızdan öpüyorum” demesi üzerine salonda duygusal anlar yaşadıklarını belirtti.

Vali Vahdettin Özcan, “Bende sizi kutluyorum. Bu madalya ve onur belgesini sizlere takdim ettikleri için tebrik ediyorum. Şehit ailelerimizin ve gazilerimizin bizim yanımızda ayrı bir yeri var, hem şahsım olarak hem de İlin Valisi olarak her zaman sizlerle birlikte olacağız” dedi.

Ziyarette gaziler yaşadıkları olayları anlatarak Vali Özcan’la sohbet ettiler. Muharip Gazi Mustafa Kurt ise bir şiir okuyarak ziyarete renk kattı. Toplu fotoğraf çekilmesi ile ziyaret sona erdi.

Vali Özcan tarafından ziyarette çekilen fotoğraflar Başkan Tuna ve beraberindeki heyete takdim edildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER