banner198

Mustafa Selci güç gösterisi gayretinde!

AK Partide 18 Temmuz Cumartesi günü yapılacak olan 3. Olağan İl Kongresi öncesi meydana gelen gelişmeler beraberinde istifaları getiriyor!

Mustafa Selci güç gösterisi gayretinde!
banner145

AK Partide 18 Temmuz Cumartesi günü yapılacak olan 3. Olağan İl Kongresi öncesi meydana gelen gelişmeler beraberinde istifaları getiriyor!

 

Av. İdris Şahin’in AK Parti Çankırı 3. Olağan İl Kongresine adaylığının netleşmesinin ardından mevcut il başkanı Mustafa Selci AK Partiden istifa etmişti!

 

Mustafa Selci ile birlikte istifa kervanına AK Parti Çankırı Belediye Meclis Üyesi Bayram Çağlar da katıldı. Kendisine telefonla ulaştığımız Çağlar “Evet! AK Partiden istifa ettim! Gün içinde ayrıntılı açıklama yaparım!” dedi.

 

BAYRAM ÇAĞLAR'DAN
AÇIKLAMA GELDİ!

Partisinden istifa eden Çankırı Belediye Meclis Üyesi Bayram Çağlar istifası ile ilgili olarak Vedat Beki'ye şu açıklamayı yaptı:

 

"Benim istifamın il kongresine aday olarak gösterilen Av. İdris Şahin ile bir ilgisi yoktur! İstifamın temel nedeni, öncelikli olarak mevcut il Başkanlığı koltuğunda oturan Mustafa Selci'nin yaptığı açıklamalara Genel Merkez bazında itibar edilmemesidir! İkinci neden olarak da Merkez İlçe kongresinde yapılan il delegelerinin yaklaşık 50-60 tanesinin bir tek isim tarafından tespit edilerek yazılmasınadır! Elinde böyle bir gücü bulunduran isim, il kongresine gidilen şu günlerde aday bazında oldukça etkili bir konuma taşınmıştır!

 

Parti içerisinde böylesi durumları da yeni öğrenmiş bulunmamdan dolayı, sadece Çankırı'ya hizmet amacı ile seçildiğim Belediye Meclis Üyeliğime devam edeceğim! Bunun dışında AK Partide siyaset yapma kararımı istifa yoluyla sonlandırmış bulunmaktayım!"

 

Bayram Çağlar'ın AK Parti Belediye Meclis Üyeliğinden istifası ile Çankırı Belediye Meclisinde partinin üye sayısı 14'ten 13'e düştü.

 

Öte yandan İl Yönetiminde Teşkilat Başkanlığı görevinde bulunan Halil İbrahim Solmaz ile Yönetim Kurulu üyesi Kadir Şan ve Durmuş Karataş'ın da istifa ettiği bilgisi haber merkezimize ulaştı. İstifa sayısının İl Yönetimi ve Merkez İlçe yönetimi ile birlikte toplam 15 civarında olduğu ifade ediliyor. İstifa eden isimlere ulaştıkça bu isimleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

 

AK PARTİ ÇANKIRI’DA İRİN AKITIYOR!

Yaşanan bu istifaların AK Parti tabanında beklenildiği ölçüde etki yapmayacağı da belirtilirken, isminin açıklanmasını istemeyen AK Parti Merkez İlçe Üyesi “Parti içerisinde temizlik şarttı! Bunun İdris Şahin ile olacağı bilinen bir gerçek! İstifa edecek olanlar da bugüne kadar partiyi kendi çiftlikleri gibi kullananların uzantıları! Bu istifalarla AK Parti Çankırı’da küçülür düşüncesine girenler çok kısa süre içerisinde partinin bugünkünden çok daha büyüdüğünü göreceklerdir! Bana sorarsanız AK Parti Çankırı’da irin akıtıyor! Ve bu istifalar da gerek parti içerisinde gerekse seçmen üzerinde partiyi küçültecek boyutta olmaz” şeklinde konuştu.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER