banner198

Müşterileri Ankara’ya alışverişe göndermeyeceğiz!

Çankırının köklü giyim mağazalarından Gerçekler uyguladığı indirimle alışveriş tutkunlarının ilgisini çekmeyi başardı.

Müşterileri Ankara’ya alışverişe göndermeyeceğiz!
banner145

Çankırı’nın köklü giyim mağazalarından Gerçekler Giyim Mağazası, uyguladığı indirimle alışveriş tutkunlarının ilgisini çekmeyi başardı.

Gerçekler Mağazası sahibi Ahmet Gerçek uyguladıkları kampanyayla dışarıdan alışveriş yapan Çankırılı tüketiciyi bir daha Ankara’ya göndermeyeceklerini söyledi.

Ekonomik sıkıntıdan en çok etkilenen sektörlerin başında giyim sektörü geliyor. Bu olumsuz durumu fırsata çevirmek isteyen Çankırı’da faaliyetini sürdüren Gerçekler Giyim Mağazası, yaptığı kampanyayla kaliteli malı ucuza tüketiciyle buluşturmaya başladı.

Yaklaşık yirmi gün önce başlattığı kampanyayla vatandaşların ilgisini çekmeyi başaran mağaza adeta müşteri akınına uğruyor. Kampanya ile ilgili Çankırı Postası’na konuşan mağaza sahibi Ahmet Gerçek, “Yirmi gündür başlattığımız indirimle birlikte müşterilerimizin yoğun ilgisiyle karşılaştık” dedi.

Başlattıkları kampanyadan olumlu sonuç aldıklarını söyleyen Ahmet Gerçek, mağazanın giriş katında satışa sundukları ürünleri ileride tüm katlara yaymayı düşündüklerini ifade etti.

"Elimizden geldiği kadar Ankara’ya müşteri göndermeyerek Çankırı ekonomisine katkı sağlamak istiyoruz" diyen Ahmet Gerçek, "burada kazanılan paramız yine bizim cebimizde kalsın. Ankara’ya gitmeye gerek kalmasın” dedi.

Çankırı'da böyle bir mağaza olduğunu yeni öğrenen müşterilerin olduğunu belirten Gerçek, şu anda ki hedeflerinin; Alışveriş için sabah yedi arabasıyla Ankara’ya gidip, akşam yedi arabasıyla ilimize geri dönen tüketiciye uygun ürünler sunarak, Çankırılı vatandaşları bir daha alışveriş yapmak için Ankara’ya göndermek istemediklerini söyledi.

Öte yandan Gerçekler Giyim Mağazası, 23 Nisan nedeniyle çocukları da unutmadı!

Düzenlediği 23 Nisan partisiyle çocuklara çeşitli hediyeler veren Gerçekler Giyim Mağazası, mağaza önünde palyaçolar eşliğinde çocukları doyasıya eğlendirdi.

Her keseye uygun ürünlerin satıldığı mağazada 25’le 1 lira arasında değişen fiyatlarda ürünler yer alıyor. Mağaza yetkilileri kampanyanın aralıksız devam edeceğini söyledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER