banner198

Necati Şahan hoca görevi başında hayatını kaybetti.

Görevi başında kalp krizi geçiren müdür yardımcısı hayatını kaybetti.

Necati Şahan hoca görevi başında hayatını kaybetti.
banner145

Kurşunlu Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu müdür yardımcısı Necati Şahan(55) bugün görevi başında geçirdiği kalp krizi sonrası kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kurşunlu ilçesinde uzun yıllar Tarih ve Sanat Tarihi derslerine giren ve bir çok öğrenci yetiştiren Kurşunlu Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu müdür yardımcısı Necati Şahan bugün görevi başında geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti.

Olay Kurşunlu Öğretmenevi'nde saat 16.00 sıralarında yaşandı. Kurşunlu Haber'in edindiği bilgiye göre, daha önce kalp krizi geçirmediği öğrenilen Necati Şahan akşam saatlerinde görev yaptığı öğretmen evinde aniden fenalaşarak olduğu yere yığıldı. Çevreden bulunanların olay yerine çağırdığı ilk yardım ekiplerinin müdahalesine rağmen Necati Şahan kurtarılamadı.  

Çevresinde sakin ve sevilen kişiliğiyle tanınan Necati Şahan’ın ölüm haberi ilçeyi yasa boğraken mesai arkadaşları ve vatandaşlar Kurşunlu Devlet Hastanesi önünde toplandılar.

Kurşunlu Devlet Hastanesi morgunda bu geceyi geçirecek olan Necati öğretmen , yarın Kurşunlu Merkez camiinde öğle namazı sonrası kılınacak cenaze namazının ardından toğrağa verilmek üzere babaocağı Gaziantep'e uğurlanacak. 

Evli ve iki çocuk babası olan Necati Şahan hocamıza Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304