banner198

Neşeli Hayat filmi Çankırı’da gerçek oldu!

Çankırı da bir giyim mağazasından Nasrettin Hoca lı tanıtım.

Neşeli Hayat filmi Çankırı’da gerçek oldu!
banner145

Çankırı’da bir giyim mağazasından Nasrettin Hoca’lı tanıtım.

Çankırı’da faaliyet gösteren bir mağaza en ucuz ürünleri kendisinin sattığını iddia ederek ilginç bir tanıtım yöntemine başvurdu. 

Rekabet ve ekonomik şartların zorlaşması üzerine yaptığı indirimi ilginç bir yöntemle müşterilerine duyuran  bir giyim mağazası, anlaştığı animasyon ekibine işyeri önünde gösteri yaptırarak müşterilerinin dikkatini çekmeye çalışıyor.

Çankırı’da pek de alışık olmadığımız bu tanıtım metodu firmanın işine yarar mı bilinmez. Ancak ekmeğin aslanın midesinde olduğu bir dönemde denemeye değer doğrusu.

Kırmızı cübbeli Nasrettin Hoca olur mu? demeyin! Animatör Oktay yaparsa olur…

Ekonomik sıkıntı dedik ya, Nasrettin Hoca’da bundan nasibini almış olmalı ki yeşil cübbe yerine Noel Baba’nın kıyafetini emaneten giyivermiş. Eee ne de olsa Nasrettin Hoca bu!.. Ne zaman ne yapacağı belli olmaz. Hayatı fıkralara konu olan, güldürürken düşündüren Türk tarihinin en ünlü hocası Nasrettin Hoca’nın bir bildiği vardır mutlaka.

İşin şaka tarafı bir yana, Nasrettin Hoca kılığına giren kişi Animatör Oktay Bey’den başkası değil. Ekonomik sıkıntı onunda kapısını çalmış olacak ki kostüm sıkıntısını bu şekilde halletmiş gözüküyor. Böyle Nasrettin Hoca olur mu demeyin. Ülkemizde kimler ne makam, ne mevkiler için ne kılıklara girmiyor ki!

Bu kareler bize Yılmaz Erdoğan’ın ‘Neşeli Hayat’ filminde bir işsizin hayatını konu edindiği ve geçinebilmek için bir organizasyon şirketinde Animatör olarak işe başlayan Vatandaş Rıza’nın aslında ne kadar bildik ve bizden birini anlattığının açık örneği. Yılbaşında Noel Baba olarak giydiği kıyafeti Nasrettin Hoca tiplemesinde kullandığı anlaşılan Animatör Oktay Bey kaşık havasıyla öyle güzel kırdırıyordu ki, açıkçası son günlerin hiç de iç açıcı olmayan Çankırı gündeminden bizi bir an olsun uzaklaştırıverdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER