banner198

Nurettin Akman; önümüzü kesmek isteenler var!

AK Parti Çankırı Milletvekili Nurettin Akman, 2011 Genel seçimleri öncesinde Ak Partinin önünü kesmek isteyen karanlık odaklara karşı birlik olunması gerektiğini söyledi.

Nurettin Akman; önümüzü kesmek isteenler var!
banner145

Çankırı Milletvekili Akman: 2011 Seçimlerinde Önümüzü Kesmek İsteyenlere Karşı Birlik Olmalıyız

AK Parti Çankırı Milletvekili Nurettin Akman, 2011 Genel Seçimleri Öncesinde Ak Partinin Önünü Kesmek İsteyen Karanlık Odaklara Karşı Birlik Olunması Gerektiğini Söyledi. AK Parti'nin Rize'de Yapılan Seçim İşleri 5. Bölge Toplantısında Konuşan Akman, Yaklaşan 2011 Seçimlerinin Türkiye İçin Bir Var Oluş Mücadelesi Olduğuna Dikkat Çekti.

AK Parti Çankırı Milletvekili Nurettin Akman, 2011 genel seçimleri öncesinde AK Partinin önünü kesmek isteyen karanlık odaklara karşı birlik olunması gerektiğini söyledi.

AK Parti'nin Rize'de yapılan Seçim İşleri 5. Bölge toplantısında konuşan Akman, yaklaşan 2011 seçimlerinin Türkiye için bir var oluş mücadelesi olduğuna dikkat çekti. Parti olarak yoğun ve zor bir süreç içerisinde bulunacaklarını ifade eden Akman, "Şu andaki manzaraya baktığımızda meclisimizde tarih yazılarak geçirilen ve ülkemizi geleceğe taşıyacak bir Anayasa Değişikliği ile ilgili referandum takvimi başlatılmıştır. Gerek referandum, gerekse 2011 yılında yapılacak milletvekili genel seçimleri, çocuklarımızın ve ülkemizin geleceği adına hayati bir önem taşımaktadır. 8 yılda yapılamayanların devamı ve AK Parti mührünün uzun yıllar Türk siyasetine vurulması önümüzdeki başarılara bağlıdır." dedi.

2011 seçimleri öncesi parti mensuplarını AK partinin önünü kesmek isteyenlere karşı uyaran Akman, "Halkımız önümüzdeki seçimlerde AK partinin emin ellerinde geleceğe koşacaktır. Yine bu seçimlerde karanlık odaklar AK Partinin önünü kesmek için şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da her türlü oyuna başvuracaktır. Bu nedenle işimizi sıkı tutmalı, saflarımızı sıkıştırmalı ve çalışmalarımızı yoğunlaştırarak bu şer odaklarının oyununu bozmalıyız." diye konuştu.

Sandık müşahitlerinin belirlendiği toplantıda konuşan AK Parti Rize Milletvekili Lütfi Çırakoğlu ise sandık müşahitlerinin belirlenmesinde Rize'ye birinci sırada yer veren herkese teşekkür ettiğini söyledi.

Toplantıda söz alan AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Hakan Gültekin de sandık müşahitleri belirlenmesinde ve SKM başkanına kadar yüzde 90'a yakın oranda çalışmaları tamamladıklarını belirtti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER