banner198

Nurettin Örnek: Kimseye kırgın değilim!

Emniyet Genel Müdürlüğündeki yeni görevine başlayacak olan Çankırı Emniyet Müdürü Nurettin Örnek görevini yarın teslim ediyor.

Nurettin Örnek: Kimseye kırgın değilim!
banner145

15 Mayıs 2006 tarihinden bu yana Çankırı İl Emniyet Müdürlüğü görevinde bulunan ve geçtiğimiz günlerde Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Baş Müfettişliğine atanan Nurettin Örnek görevini yeni müdür Osman Zoroğlu’na Cuma günü teslim ediyor.

 

Çankırı’daki görevini 3 yıl süresince yerine getiren Emniyet Müdürü Örnek, yayımladığı mesajda “Görevimden ayrıldığım için hiç kimseye kırgın veya dargın değilim. Fakat çok sevdiğim saygı ve muhabbet duyduğum gönül dostlarımdan, beni çok sevdiklerini bildiğim bir topluluktan ayrılacağım için son derece üzgünüm.” dedi.

 

Emniyet Müdürü Örnek, mesajının diğer bölümünde ise başta Çankırı Valisi Şemsettin Uzun olmak üzere ilde görev yapan tüm birim amirleri olmak üzere, milletvekilleri, belediye başkanı ve beraber çalıştığı polis teşkilatı bünyesinde görev yapanlara teşekkürlerini sundu.

 

Müdür Örnek, mesajının son bölümünde ise mesai arkadaşlarına seslenerek “Çalışmalarınızdan son derece memnunum. Halka hizmetin kutsallığına inanarak, büyük bir azimle teşkilatımıza yakışacak bir tavırla görevinizi yaptınız ve beni utandırmadınız. Teşkilatımıza yakışan bir davranış sergilediniz. Sizlere de çok çok teşekkür ediyor, en kalbi duygularla selamlıyor, bundan sonraki hayatınızda her zaman mutluluklar ve güzel bir çalışma ortamı diliyorum. Sizleri çok sevdim, sizler bize emanettiniz, sizlerle aynı duygularla çalıştım, hiç birinize ayırım ve haksızlık yapmamak için gayret ettim. Bunun bilinmesini istiyorum.” dedi.

 

Öte yandan Çankırı İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Osman Zoroğlu’nun yarın saat 14.30’da yapılacak devir-teslim töreniyle görevine başlayacağı da öğrenildi.

 

Fotoğraf: Emniyet Müdürü Nurettin Örnek, gazetemiz genel yayın yönetmeni Vedat Beki ile yaptığı ropörtajdan görüntü (Arşiv)

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER