banner306
banner198

O kurumun başarılı ismi veda etti!

Çankırı kamu oyunun en çok konuşulan isimlerin başında gelen sağlık sektörde önemli başarılara imza atan Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Uzm. Dr. Selçuk Akan Çankırı'ya veda etti.

O kurumun başarılı ismi veda etti!
banner145

Çankırı kamu oyunun en çok konuşulan isimlerin başında gelen, sağlık sektörinde kurulan hegomanyaya savaş açan ve başarılı işlere imza atan Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Uzm. Dr. Selçuk Akan Çankırı'ya veda etti.


Hacı Ali Dinlenme Tesislerinde düzenlenen veda yemeğe Vali Vahdettin Özcan’ın yanı sıra Vali Yardımcıları, İl Sağlık Müdürü Dr. Halil Nevzat Yetkin, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm.  Dr. Ahmet Reşat Doğusan, Çankırı Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Cem Solak, Genel Yayın Yönetmenimiz Ercan Şeker sağlık çalışanları ve daire amirleri katıldı.

 

Selçuk Akan için düzenlenen veda yemeğinde konuşan Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Akan'ı kendi geçliğine benzeterek "Ben kendisinden çok memnundum. Çok başarılı çalışmalarının altına imza attık. Kusursuz hiç bir insan yoktur. Yaşı daha çok genç, ben kendisinin ilerleyen süreçte sağlık alanında çok daha iyi yerlerde yönetici olacağına yürekten inanıyorum" dedi.


Akan’ı
Başarı Belgesi ile ödüllendiren Özcan, "Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri olarak görev aldığınız süre içerisinde tarafımca tevdi edilen görevler ile 9 ay gibi kısa görev sürenizde 100 Yataklı Devlet Hastanesi Ek Binası bünyesine kazandırılan Diyaliz Ünitesi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Ünitesi, Endoskopi Ünitesi ile Yeni Doğumhane ve Ultrason Komplekslerinin ve 300 araç kapasiteli otopark alanının hizmete sunulması konusundaki çalışmalarda göstermiş olduğunuz özveri, üstün gayret ve başarı ödüllendirilmeye değer bulunmuştur. " dedi.


İl Sağlık Müdürü Dr. Halil Nevzat Yetkin de “Selçuk Bey’le çalışmaktan duyduğum memnuniyeti dile getirmek istiyorum. Kendisine, verdiği emeklerden ötürü teşekkür ediyorum, yeni çalışma hayatında başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Uzm. Dr. Selçuk Akan ise “Öncelikle bu güzel organizasyonu düzenleyen Sayın Valimize, İl Sağlık Müdürümüze ve tüm arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Yeni görevimde de devletime ve milletime karşı hizmetlerimi yerine getirmeye devam edeceğim.” dedi.

 

Çankırı Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Akan, Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı olarak görev yapacak. 


Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2015, 02:19
YORUM EKLE
YORUMLAR
çankırılı
çankırılı - 9 yıl Önce

Cenabı hak yolunu izini acık etsin. Hayırlı güzel hizmetler yapmayı nasip etsin. Helal olsun düz adam mert adam.

kadir
kadir - 9 yıl Önce

körler sağırlar birbirini ağırlar

VATANDAŞ
VATANDAŞ - 9 yıl Önce

çankırım ,sağlık çalışanım büyük bir dertten kurtuldun haydi geçmiş ola darısı arkadaki cemaatcilere solculara

SIRADAKİ HABER

banner304