banner198

Oda da KAMAN Dönemi Sona Erdi

Oda da KAMAN Dönemi Sona Erdi

Oda da KAMAN Dönemi Sona Erdi
banner145

Ziraat Mühendisleri Odası Çankırı İl Temsilciliğinin 24-25 Kasım 2012 tarihinde yapılan Olağanüstü Genel Kurulu’nda; Ziraat Mühendisi İhsan Bostan, seçimi kazanarak yeni İl Temsilcisi oldu.

 

TMMOB tarihinde bir ilk olan Olağanüstü Genel Kurul sonucunda Ziraat Mühendisi İhsan Bostan, mevcut İl Temsilcisi Celal Kaman’la yarıştığı seçimlerde, oylarının çoğunluğunu alarak Ziraat Mühendisleri Odası Çankırı İl Temsilcisi seçildi.

 

Şeyh İsmail Rumi’de ki İl Temsilciliğinde gerçekleşen seçim sonrasında yazılı açıklamada bulunan yeni Ziraat Mühendisleri Odası Çankırı İl Temsilcisi İhsan Bostan, “Bugün burada çok önemli bir seçim yapılmıştır. Ziraat Mühendisleri Odası tarihinde bir ilk olan bu Olağanüstü Genel Kurulda seçilmem dolayısıyla; her şeye, her türlü zorluğa ve engellemelere rağmen burada onurlarıyla ve gururlarıyla bizlere destek veren tüm arkadaşlarıma da teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Yine bizlere oy vermeyen ve veremeyen tüm meslektaşlarıma da teşekkür ediyorum. Ben Çankırı da bulunan tüm meslektaşlarımın temsilcisiyim, hepsinin sözü ve yüreği olmaya çalışacağım. Ben çalışma arkadaşlarımla beraber yine o temsilciliğin bayrağını orada dimdik tutacağım. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Çankırımıza ve camiamıza hayırlı uğurlu olsun “ dedi.

 

Yaklaşık 2 ay önce üyelerin olağanüstü genel kurul talebi üzerine, TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Genel Merkezince 24-25 Kasım 2012 tarihinde Çankırı’da Olağanüstü Genel Kurul kararı alınmıştı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER