banner198

Ofspor Çankırıya galibiyet serisine devam için geliyor!

Pazar günü Çankırı Atatürk Stadında karşılaşacağımız Ofspor, şehrimize iddialı geldi. Takımın Teknik Direktörü Mehmet Birinci seriye devam diyor.

Ofspor Çankırıya galibiyet serisine devam için geliyor!
banner145

Pazar günü Çankırı Atatürk Stadında karşılaşacağımız Ofspor, şehrimize iddialı geldi. Takımın Teknik Direktörü Mehmet Birinci "Galibiyet serisine devam" diyor.

 

Sezon başında hedefini mutlak şampiyonluk olarak belirleyen ancak yaşadığı puan kayıpları nedeniyle ligin son sıralarında bulunan Ofspor’da Teknik Direktör Mehmet Birinci pazar günü şehrimizde oynayacakları Çankırı Belediyespor maçını kazanarak galibiyet serisi başlatmak istediklerini söyledi. Birinci yaptığı açıklamada, geçen hafta Etimesgut Şekerspor’u yenerek moral bulduklarını belirterek, futbolcularının sahaya yansıttığı oyundan memnun olduğunu söyledi.

Kendi işimize bakacağız
Hafta sonu deplasmanda yapacakları Çankırı Belediyespor maçına da iyi hazırlandıklarını anlatan Birinci, ''Kazanarak galibiyet serisi başlatmak istiyoruz. Rakibimiz ligin orta sıralarında yer alıyor. Bu grupta her takım herkesi yenebilecek durumda. Biz de büyük, küçük takımı ayrımı yapmadan her türlü önlemimizi alacağız. Bu konuda gereken talimatları futbolcularımıza veriyoruz. Çankırı Belediyespor karşısında galip gelerek yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.

Kayıpsız geçeceğiz
Teknik patron Birinci, “Ofspor olarak iyi bir hava yakaladık. Bunu devam ettirmek istiyoruz. Futbolcularımız moral ve motivasyon olarak üst seviyede, bu moralle Çankırı Belediyespor engelini de kayıpsız atlatacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu. Sezon sonunda Ofspor’u layık olduğu yere getireceklerini belirten Teknik Direktör Birinci, “Artık bundan sonra puan kayıplarına tahammülümüz yok. Çankırı Belediyespor’u yenerek lige ağırlığımı koyacağız” şeklinde konuştu.

 

Hakemler İstanbul bölgesinden...

Pazar günü oynanacak olan Ofspor karşılaşmasının hakemleri de belli oldu. Saat 13.30'da Çankırı Atatürk Stadında oynanacak olan karşılaşmanın

hakem üçlüsü İstanbul bölgesinden  belirlenirken orta hakem Adnan Güngördü, yardımcıları ise Metin Cebeci ve Murat Ortanca. Maçın dördüncü hakemi ise Serhat Yalnız, Tekirdağ bölgesinden.

 

Grubumuzda Pazar günü oynanacak olan maçlar:

Karadeniz Trabzonspor – Erzurumspor

Çorumspor – Akçaabat Sebatspor

Etimesgut Şekerspor – Tokatspor

Y. Kırşehirspor – Bugsaşspor

Pursaklarspor - Karsspor

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER