banner306
banner198

Öğretmenlerden çiğ köfte ziyafeti

Belediye Başkanı İrfan Dinç ihtiyaç sahibi çocuklara kaban ve kışlık ayakkabı yardımında bulundu.

Öğretmenlerden çiğ köfte ziyafeti
banner145

Şehit Yahya Coşkuner İlköğretim Okuluna; bilgisayar, LCD monitör, projeksiyon cihazı ve ihtiyaç sahibi çocuklara kaban ve kışlık ayakkabı yardımında bulunmak için giden Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç ve heyetine okul öğretmenleri tarafından çiğ köfte süprizi yapıldı.

 

Eğitime katkı faaliyetlerini 2010 yılının sonlarına doğru sıklaştıran Belediye Başkanı İrfan Dinç, okullara bilgisayar, projeksiyon cihazı, araç gereçlerin yanında kış mevsiminin gelmesi ile birlikte ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık kaban ve ayakkabı yardımında da bulunuyor.

 

Bu yardımlar çerçevesinde beraberinde Meclis Üyeleri Fatma Öztürk, Rafet Alemdar ve Başkan Yardımcısı Mithat Kılıç’la birlikte Şehit Yahya Coşkuner İlköğretim Okuluna giden Belediye Başkanı İrfan Dinç’e okula gelişinde iki kız öğrenci tarafından çiçek takdim edildi. Çocuklarla bir süre sohbet eden Belediye Başkanı İrfan Dinç daha sonra öğretmenler odasına geçerek okul yöneticileri ve öğretmenlerle görüştü. Daha önce Şehit Yahya Coşkuner İlköğretim Okulu’na fotokopi makinesi hediye edildiğini ve okulun çeşitli ihtiyaçlarının karşılandığını ifade eden Başkan Dinç, okul yönetiminin kendisine ulaştırdığı ihtiyaç listesini de belediye olarak temin edildiğini belirtip cihazları teslim etti.

 

Okulda ayrıca öğretmenlerin hazırladığı içerisinde çiğ köfte bulunan güzel bir öğle yemeği menüsü ile karşılaşan Belediye Başkanı İrfan Dinç, öğretmenlere misafirperverlikleri için teşekkür etti.

 

Okullarda gösterilen ilgiden büyük bir mutluluk duyduğunu vurgulayan Belediye Başkanı İrfan Dinç “Çankırı’da eğitim seferberliği çığ gibi büyüyor. Belediye olarak bizde elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz. Öncelikle öğretmenlerimizin eğitim araçları konusundaki ihtiyaçlarını gidererek motivasyonlarını sağlamayı hedefliyoruz. Ancak bu hedef doğrultusunda, mutlu ve kaliteli öğrenciler topluluğunu oluşturabiliriz. Ben okul idaresi ve bütün öğretmenlerimizin göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum”  dedi. 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304