banner198

Okuyucu bizi kuyumcu dükkanına ortak yaptı!

Geçtiğimiz günlerde Emiroğlu Kuyumculuk ile ilgili olarak yaptığımız haber sonrası, elektronik posta ile bize ulaşan mesajları yayımlıyoruz.

Okuyucu bizi kuyumcu dükkanına ortak yaptı!
banner145

Çankırı’da yaşanılan ve Emiroğlu Kuyumculuk tarafından mağdur edilen “Uğur Eren” isimli okuyucumuzdan oldukça uzun bir elektronik posta aldık. Bu elektronik posta ile birlikte yine mağdur edilenlerden ve kendisini “Çankırılı mağdur” olarak isimlendiren ikinci bir Emiroğlu Kuyumculuk mağduresinden de haber merkezimize bir elektronik posta geldi.

 

Her iki elektronik postayı buradan sizlere ve bize e-mail yoluyla ulaşmış Hamza Emir'e bilgi amacıyla sunuyoruz. Bu arada “Çankırılı mağdur” imzası ile tarafımıza elektronik posta yoluyla başvuran okuyucumuz yaptığımız haberi büyük bir olasılıkla yanlış anladığını düşünüyoruz! Neden mi?

 

“Çankırılı mağdur” gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Vedat Beki’yi de Emiroğlu Kuyumculuk ortaklarından zannederek, kendisine çağrıda bulunmuş ve “İddia etmekle olmuyor bu işler SAYIN VEDAT bey. Lütfen mağdur ettiğiniz o insanların paralarını geri verin.” diyerek sitemini dile getirmiş! Böylesi bir durumla da karşılaşmış olmak bizleri bir hayli şaşırttı!

 

BİZİM KUYUMCU DÜKKANIMIZ YOK! ORTAK DA DEĞİLİZ!

Ne ÇANKIRI POSTASI ve ne de Vedat Beki olarak böyle bir kuyumcu dükkanımız, ne de herhangi bir kuyumcuya ortaklığımız söz konusu değil! Okuyucumuzun yaptığımız haberi yanlış değerlendirdiğini düşünüyor ve yaptığı çağrıyı hoşgörü ile karşılıyoruz.

 

Bir önceki haberimizde "söylentilerle haber yapmayın" çağrısında bulunan Hamza Emir’e,  haber merkezimizin elektronik posta adresine gönderilen “Uğur Eren” ve “Çankırılı mağdur” imzalı iki mesajı sunuyor, bu iddialarla ilgili hem yanıtını beklediğimizi bildiriyor hem de konunun diğer mağdurlarının mesajlarını bekliyoruz..

 

GELEN MESAJLAR:

Gönderici: UĞUR EREN: “Bakın öyle boş lafla peynir gemisi yürümüyor maalesef. Ortağı olduğunu söylemişsiniz sayın HAMZA EMİR. madem ortağısınız o zaman mağdur ettiğiniz insanların mağduriyetlerini telafi edin. Paralarını insanlara geri verin.

Diyorsunuz ki öyle bir şey yok madem yok o zaman neden Ankara’da bulunan 5 mağaza haber verilmeden kapatıldı ya da devredildi? Çankırı’daki insanlara bir açıklama yapılmadan kaçar gibi dükkanlarını kapatıp ortadan kayboldular. O zaman siz bunları aydınlatın ki insanlar böyle düşünmesinler ve artık bu konu tamamen hukuki olarak inceleniyor. Siz bu insanları mağdur ettiğiniz tutarları geri verin ki insanları haklı davalarındaki şikayetlerini geri alsınlar.

Sizden en yakın zaman da yardımcı olmanızı bekliyoruz. Benim annem, teyzem, amcam, dayım vs vs birçok yakınımı mağdur ettiniz. Bir de madem bu kadar açık yürekli davranıyorsunuz bu şahıslara ulaşabileceğimiz telefon numarası verin. Biz birçok numara bulduk fakat ya kapalı ya da cevap verilmiyor. Bu konuyla ilgileneceğinizi umuyorum...

Bu arada siz ortağı değil İSMAİL EMİR’İN OĞLUSUNUZ. YANİ BU KONU DİREKT OLARAK SİZİN SORUMLULUĞUNUZDA........

 

Eğer bu kadar kendinize güveniyorsanız ve insanlara karşı kendinizi aklamak istiyorsanız mağdur ettiğiniz insanlara onlardan kaçırdığınız paraları karşılığında senet ya da çek imzalayın. İnsanlarla yüz yüze görüşün, kendinizi aklamaya çalışın ki bu mümkün değil, madem paraları alıp kaçmadınız neden kaçıyorsunuz kimse size ulaşamıyor?

Madem paralarını geri verecektiniz insanların paralarını neden alıp ortadan kayboldunuz? Madem amacınız dolandırmak değil insanlara paralarını geri vereceğiz diyorsunuz son gün dükkanınızın önünden geçen annem ve teyzemin kolundaki bileziklerini bayrama parlatalım diye aldınız! İşte bu sorulara paralarını aldığınız insanların karşısında onları inandırabilecek şekilde cevap verin.

Ama bunları yapamazsınız çünkü amacınız zaten dolandırmaktı bu sebepten bu sorular a verebileceğiniz bir cevap yok. Site yöneticilerinden de bir isteğim var: o şahıslar bu yazılara cevap vermeyeceklerdir fakat size bu açıklamaları yaptılarsa siz onlara ulaşabilirsiniz lütfen bu yazıları onlara ulaştırınız.”

 

Gönderici: ÇANKIRILI MAĞDUR : “Bazı şeyler lafla olmuyor maalesef. Konuştuğunuzu icraata dökmeniz gerekiyor. Bu kadar mağdur hala bir ümit ile beklerken yaptığınız açıklama hiçbir işe yaramaz. Maden siz ortağısınız o zaman mağdur olan kişilerle neden yüz yüze görüşmüyorsunuz? Neden ortağınız ve çocukları ortalarda yok? Telefonlara neden kimse çıkmıyor? Neden işyeri hiçbir açıklama yapılmadan kapatıldı? Ve neden Ankara’da mevcut olan 5 işyeri devredildi ya da kapatıldı?

İddia etmekle olmuyor bu işler SAYIN VEDAT bey. Lütfen mağdur ettiğiniz o insanların paralarını geri verin. Ortağı olduğunu söylüyorsanız size de düşer mağduriyetleri gidermek. Gözü yaşlı ana baba var. Hala ümitle bekliyorlar paraları geri gelsin diye! Benim de annem, teyzem, .amcam ve daha birçok yakınım mağdur oldu.

En yakın zamanda paralarını almalarını sağlayın ki insanlar şikayetlerini geri alsınlar. Artık bu konu savcılığa kadar gitti. Hukuki yollarla insanlar tabi ki hakkı olanı alacaklar. Olaylar daha fazla büyümeden siz aracı olun ve paralarını alsınlar.”

YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet ünlügül
Mehmet ünlügül - 5 yıl Önce

Bu şehıs Konya’da çok lüx bir hayat yaşıyor Konya’da büsan san. Girişimde Akköşe yapı firmasında calılıyor gözüküyor güya ama resmî deyil bilgimize telefon Numarası

SIRADAKİ HABER