banner198

Ömer Uzun; Bir kepçe dahi gönderemediniz mi?

Saadet Partisi İl Başkanı Ömer Uzun sel felaketini yaşandığı Karadayı köylülerine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Ömer Uzun; Bir kepçe dahi gönderemediniz mi?
banner145

Saadet Partisi İl Başkanı Ömer Uzun sel felaketini yaşandığı Karadayı köylülerine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Karadayı köyünde yaşanan sel felaketinin ardından Karadayı köyüne giden SP İl başkanı Ömer Uzun, selzedelerle görüştü ve geçmiş olsun dileklerini iletti.

Bir kepçe dahi göndermediniz mi?

Felaketin yaşandığı köydeki hasar gören yerleri gezen ve selzedelerin sorunlarını dinleyen Ömer Uzun, yaptığı inceleme sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Uzun, selde can kaybının olmayışının mutluluk verici ancak burada yaşanan olayların bir o kadar da vurdumduymazlık örneği olduğunu söyledi. AK Parti Milletvekili Nurettin Akman’ın her fırsatta Çankırı’nın bir şantiye alanına dönüştüğünü ifade eden cümlelerine atıfta bulunan Uzun, ilimizde 400’e yakın iş makinesinin çalıştığını söylüyorlar ama bu köyümüze bir kepçe dahi gönderemediniz mi diye sordu.

Bu üzücü olaydan ders çıkarılması gerektiğinin altını çizen Uzun, köylülerin defalarca gerekli mercileri yazılı ve sözlü müracaatları olmasına rağmen hiçbir çalışma yapılmamasının olayda büyük bir ihmalkârlık olduğunun açık bir göstergesi olduğunu belirtti. Sorumlular hakkında derhal soruşturma açılması gerekir diyen Uzun, bu olay AK Parti iktidarının yerel bazda hizmet götüremediğinin açık bir göstergesidir. İki tane büzü değiştiremeyenler mağduriyet politikasıyla durumu kurtarmaya çalışmaktadırlar diye konuştu.

Şenlik ve festivallerden fırsat bulup birazda milletin sesine kulak verin diyen Uzun, bakın Karadayı köyü orada ve köylüler çok öfkeli eğer siyaset yapacaksanız eğlence ve festivallerde değil sorunu olan köylerde yapın! Milet sizi sorunları çözsün diye oy verdi diyerek iktidara yüklendi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER