banner198

Ömer Uzun; Yapılan hakkaniyet ölçüsüyle bağdaşmıyor

SP Teşkilat başkanı Ömer Uzun, Çankırının son günlerdeki flash gündemiyle ilgili konuştu.

Ömer Uzun; Yapılan hakkaniyet ölçüsüyle bağdaşmıyor
banner145

Saadet Partisi Orta ilçe kongresinde konuşan SP Çankırı Teşkilat başkanı Ömer Uzun, Çankırı Belediyesinde yaşanan atama tartışmasına Orta ilçesinden katıldı.

Saadet Partisi Orta olağan ilçe kongresi Pazar günü yoğun bir katılımla yapıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından başlayan kongrede divan başkanlığına parti il müfettişi Satılmış Arslan seçildi.

Kongreye, SP Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük eski milletvekili Hayrettin Dilekcan, Genel İdare Kurul üyesi Av. İsmail Aydos, İl başkanı Ahmet Gerçek, Orta, Elmalık ve Kalfat belediye başkanlarıyla birlikte çok sayıda partili katıldı.

Kongrede son günlerde kamuoyunun gündeminde yer alan Çankırı Belediyesindeki atama kararıyla ilgili konuşan İl Teşkilat başkanı Ömer Uzun,  Yapılan uygulamanın hakkaniyet ölçüsüyle bağdaşmadığını söyledi. Belediye başkan yardımcılığı görevinden alınarak özel kalem müdürlüğü görevine getirilen Tuncay Haskılıç’a haksızlık yapıldığını belirten Ömer Uzun, bir milletvekilinin adının hayırlı hizmetler yerine bu şekilde gündeme gelmesinden büyük üzüntü duyduklarını dile getirdi.

Çankırı’nın başka sorunları kalmamış gibi, bir milletvekilinin şu anda tek meselesinin Emekliliği gelmiş bir kayınbiraderi İl Müdürlüğü koltuğundan nasıl emekli ederim düşüncesinde olduğunu ifade eden Uzun, “Tuncay Haskılıç’a yapılan etik açıdan şık olmamıştır. Bu bir hak gaspıdır. Kul hakkını ihlaldir. Biz bu haksızlığın takipçisi olacağız’ diye konuştu.

Yapılan seçim sonrasında Turgut Canbaz Orta ilçe başkanlığına yeniden seçildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER