banner198

Oradaki B.İ.Z’lere Yardım Kampanyası

Çankırı Gençlik Derneği geçtiğimiz hafta sonu Ilgaz Cumhuriyet İlköğretim Okulu anasınıfındaydı.

Oradaki B.İ.Z’lere Yardım Kampanyası
banner145

Çankırı Gençlik Derneğince düzenlenen ve üç yıllık bir süreci kapsayan “Oradaki B.İ.Z’lere Yardım Kampanyası” ilk olarak 2009 yılında Çankırı’ya gönderilen bir kamyon giysi ve yiyecek yardımı ile başladı. Sonrasında 2010 yılında kütüphane açılışı ile devam eden kampanyanın son durağı ise anasınıfı düzenlemesi ve Ilgaz ilçesine yapılan 22 koli kitap yardımı ile Çankırı’da BİZ BURDAYIZ sloganı ile zirveye ulaştı.

 

Çankırı Gençlik Derneği geçtiğimiz hafta sonu Ilgaz Cumhuriyet İlköğretim Okulu anasınıfındaydı. Birçok yardım severin desteğiyle anasınıfının eğitim seti, kırtasiye, oyuncak yardımının yanı sıra Laptop, dolap, kitaplık, askılık, ayakkabılık ve sandalye gibi birçok ihtiyacını karşıladılar.

 

Gelen yardımlar neticesinde Ilgaz ilçesinde bulunan bütün okulların “100 Temel Eser” ihtiyacı karşılanarak, Ilgaz genelindeki liselere üniversiteye hazırlık kitapları ulaştırıldı. Ayrıca Kurşunlu ilçesine de birçok kırtasiye yardımı yapan ÇANGENÇliler eğitime destek kapsamında BİZ BURDAYIZ demeye devam edecek.

 

 

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER