banner198

Orta Belediye Başkanı Koçaktan tam destek

Orta Belediye Başkanı Recep Koçak Ak Parti milletvekili adaylarını makamında kabul etti.

Orta Belediye Başkanı Koçaktan tam destek
banner145

Orta Belediye Başkanı Recep Koçak seçim çalışmaları kapsamında Orta ilçesine gelen Ak Parti milletvekili adaylarını makamında kabul etti.

 

Ak Parti Milletvekili adaylarını Belediye Başkanlığı önünde karşılayan Koçak, makamında yaptığı konuşmada her iki adayı da yakından tanıdığını belirterek bu durumdan Orta’nın çok kazanacağını düşündüğünü söyledi. Recep Koçak, “Her ne kadar partilerimiz ayrı olsa da sizin bizlere layık olacak kişiler olduğunuzu düşünüyorum” dedi.

 

Çankırı seçim sonuçlarıyla ilgili tahminde bulunan Koçak, iki milletvekili adayının da meclise gireceğini tahmin ettiğini söyledi. Koçak, “Bölgemiz insanı olmanız sebebiyle sizleri Çankırı adına mecliste görmek istiyoruz. Başka partiden olsam da adaylarımızı tanımıyorum. Orta’yı bilen insanların aday olması son derece mutluluk verici” dedi. 

 

Recep Koçak’ın bu güzel temennisinden dolayı teşekkür ettiğini söyleyen Hüseyin Filiz, Esnaf ziyareti sırasında tamirhanelerin içler acısı durumunu gördüklerini anlatarak Küçük Sanayi Sitelerinin sıfır krediyle nasıl kurulduğunu çok iyi biliyorum. Sanayi Bakanlığının desteğinde, Belediyemizin öncülüğünde Küçük Sanayi Sitesi kurup bu insanları dam altlarından kurtarmamız lazım” dedi.

 

Orta’nın sıcak karşılamasından duyduğu mutluluğu dile getiren İdris Şahin, “Kızılırmak tarımla coşuyor, Şabanözü Esenboğa’ya yakın olmanın avantajını yaşadı. Kurşunlu ve Çerkeş E-80’nin nimetlerinden faydalandı. Ilgaz ilçesi dağın nimetlerinden faydalandı. Orta’da Yıldızlar Holdingin temelini attığı termik santralle kalkınacak. Buraya yüksekokul kurulduğunda bu iş ölü doğar. Biz ilk önce Yıldızlar Holdingin önünü açacağız. Ben Orta’nın tamamını kucaklayacağım. Gün birlik ve beraberlik günüdür. İki başkanımız bu beraberliği gösterdi Ortalılarda bu beraberliği göstersin” dedi.  

 

Ziyaret sonrası Ak Parti İl Başkanı Salim Çivitçioğlu, Miletvekili Adayları İdris Şahin ve Hüseyin Filiz, Orta Belediye Başkanı Recep Koçak, İl Genel Meclis Başkanı Osman Canbaz, Orta İl Genel Meclis Üyesi Ali Karaca, AK Parti İlçe Başkanı Halil Akpunar, Ortalılar Derneği Başkanı Yunus Canbaz, DP İlçe Başkanı Alican Börekçi toplu fotoğraf çektirdiler.

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER