banner198

Ortabayındır 5. Fasulye Şenlikleri coşku ile kutlandı.

Düzenlenen Fasulye Şenliklerinin bu yılki konuğu Türk Halk Müziğinin eskimeyen güçlü sesi Bedia Akartürk oldu.

Ortabayındır 5. Fasulye Şenlikleri coşku ile kutlandı.
banner145

Ortabayındır köyünde 5'incisi düzenlenen Fasulye Şenliklerinin bu yılki sanatçı konuğu Türk Halk Müziğinin eskimeyen güçlü sesi Bedia Akartürk oldu.

 

Pazar günü gerçekleştirilen şenlik Ortabayındır köylüleri ile birlikte çevre köylerden gelen davetlilerin katılımı ile coşku içinde gerçekleşti.

Düzenlenen şenliğe başta AK Parti Çankırı Milletvekili Dr. Nurettin Akman, Orta Kaymakamı Fatih Özdemir, AK Parti Çankırı İl Başkanı Av. İdris Şahin, İstanbul Çankırılılar Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Eşref Harmandar, Atkaracalar Dernekler Birliği Başkanı Bilal Abanik ve çok sayıda davetli katıldı.

 

Düzenlenen etkinlikte 2010’un şenlik ağası da ortaya konulan bir koçun açık artırmaya çıkarılmasıyla belirlendi. Açık artırmaya katılan İstanbul’da yaşayan işadamı Selami Karlıoğlu 9 bin 750 TL ile gelecek yılın “şenlik ağası” oldu.

 

AKARTÜRK, DAVETLİLERİ COŞTURDU…

5’inci Fasulye Şenliğine katılan Türk Halk Müziğinin eskimeyen sanatçısı Bedia Akartürk şenliğe katılan misafirleri söylediği türkülerle coşturdu. Sanatçıya özellikle hanım dinleyiciler büyük ilgi gösterdiler.

 

Ortabayındır’daki Fasulye Şenliği düzenlenen hediye çekilişi ile son buldu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotoğraflar: Çankırı Postası (Özel)

(Yasal Uyarı: Haberle ilgili fotoğrafları izinsiz kullananlar hakkında yasal haklarımızın kullanılacağının bilinmesini isteriz)

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER