banner198

Pakistana bir el de Çankırı dan uzanıyor

Çankırı İHH temsilciliğinin başlatmış olduğu 100 Pakistanlı Yetimi Giydirme çalışmaları tüm hızla devam ediyor.

Pakistana bir el de Çankırı dan uzanıyor
banner145

 

 

Çankırı İHH İnsani Yardım Vakfı Temsilcisi Hasan Kale, sellerin vurduğu Pakistan’a acil yarım çağrısında bulunarak Çankırı İHH temsilciliğinin başlatmış olduğu “100 Pakistanlı Yetimi Giydirme” kampanyasına tüm Çankırılıların gücü nispetinde katılmasını istedi. 

Ayrıca yeni olmak şartıyla ayni yardım olarak battaniye, halı, kilim, giyecek, koli bazında ilaç yardımı yapmak isteyen vatandaşların da yardımlarını beklendiklerini belirten Kale, bir yetimi giydirme bedeli, Asgari: 50 TL, Standart 70 TL, Azami de ise sınır koymadıklarını söyledi.

Kale, Yapılan yardımların  yerine ulaşıp ulaşmadığı ile alakalı endişesi  olanların kampanya sonunda yüz yetim bedeli olan 7 bin tl'ye ulaştığında, İHH Genel Merkezini arayarak öğrenebileceklerini, ayrıca ferdi olarak yardımda bulunmak isteyenler için İHH'nın Ziraat Bankası hesaplarına nakti yardımlarını ücretsiz olarak yatırabileceklerini ifade etti. 

 

İnternetten de Online bağış yapılabileceğini Çankırı Postası aracılığıyla yardım severlere duyuran Kale, kampanyayla ilgili tüm bilgilerin www.ihh.org.tr  adresinden yer aldığı bilgisini verdi. 

 

Bilindiği üzere Pakistan’da üç hafta önce etkisini gösteren muson yağmurları ülkede son yüzyılın en büyük felaketinin yaşanmasına sebep oldu. Yağışlar sonrasında meydana gelen sel afetinde bin 600 kişi hayatını kaybederken yüzbinlerce insan evinden oldu.      

 

Yardım Kampanyasına Çankırı'dan Katılmak isteyen hayırseverler için İrtibat Telefonları:
MÜNÜR AKTAŞ : 0542 801 54 21
HASAN KALE    : 0505 597 02 70

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER