banner198

Park dediğin buysa!

Bugünlerde Ergenekon Parkına yolu düşenler bakımsızlık ve kırık-dökük demir yığınları ile karşılaşıyorlar...

Park dediğin buysa!
banner145

Hava sıcaklığının artmasıyla birlikte kentlerde yaşayan insanların kendilerini dışarıya attıklarında uğrak alanlarından biri olan parklar, Çankırı’da tersine işliyor!

 

Çankırı’nın parmakla sayılacak parklarından bir tanesi olan Ergenekon Parkı bakımsızlığın ve kent düşmanlarının ortak saldırısına uğramış durumda!

 

Ergenekon Parkı içerisinde bulunan spor aletleri kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce adeta tarumar edilmiş! Parkın müdavimleri son günlerde buraya uğradıklarında karşılaştıkları manzara karşısında dehşete düşüyorlar!

 

Neden düşmesinler ki? Parkın bir köşesinde yer alan çeşitli jimnastik aletleri param parça edilmiş ve kaderlerine terkedilmiş bir şekilde belediye yetkililerinin ilgisini bekliyor!

 

İlgiyi bekleyen sadece jimnastik aletleri mi?

Ergenekon parkına bugün için “park” demek mümkün değil! Oturma banklarından tutun da, parkın ortasındaki havuz evlere şenlik görüntüsü ile adeta parkın kapısına kadar gelenleri geri döndürüyor!

 

Buradan Çankırı Belediyesi yetkililerine sesleniyoruz! Birileri aletleri tarumar etmişler! Bununla birlikte park içerisindeki havuzun ve oturma banklarının yenilenmesi gerekir! Tabii ki çevre düzenlemesi ile birlikte!

 

Hadi bakalım! Kolay gelsin!

 

Fotoğraflar: Çankırı Postası Öze

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

l

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aşağıdaki fotoğraf da Ergenekon Parkına konulan jimnastik aletlerinin ilk günlerdeki görüntüsü...

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER