banner198

Rakiplerine set dahi vermediler

Finale yükselen Kız Teknik ve Meslek Lisesi, finalde rakibine set vermeden şampiyon oldu.

Rakiplerine set dahi vermediler
banner145

Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Liseler arası Genç Kızlar Voleybol müsabakalarında geçen yılın şampiyonu Kız Teknik ve Meslek Lisesi, bu yılda geleneği devam ettirerek yenilgisiz şampiyon oldu.

Rakiplerine göre üstün oyunuyla yenilgisiz olarak finale yükselen Kız Teknik ve Meslek Lisesi, finalde rakibine set vermeden şampiyon oldu.

 

Finalde Anadolu Ticaret ve Ticaret Meslek Lisesi ile Hasan Fehmi Gökşen  Spor Salonu’nda karşılaşan Kız Teknik ve Meslek Lisesi, oyunun ilk setinde 25–19, ikinci setinde 25–13 üçüncü setinde ise 25–17 üstünlük sağlayarak kupanın sahibi oldu.

Müsabakalar sonucunda Anadolu Ticaret ve Ticaret Meslek Lisesi ikinci olurken, Ilgaz Sağlık Meslek Lisesi de üçüncülük kupasının sahibi oldu.

Çok sayıda öğrencinin izlediği final maçının sonunda düzenlenen kupa töreninde Şampiyon Kız Teknik ve Meslek Lisesi’ne kupası İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Petek, İkinci Anadolu Ticaret ve Ticaret Meslek Lisesine Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Seyfettin Turan  3. Ilgaz Sağlık Meslek Lisesine ise kupası İl Milli Eğitim Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Halit Tosyalıoğlu tarafından verildi.


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER