banner198

Recep’i kurtaramadım diye ağlıyor

Ilgaz saldırısı sırasında yaralanan polis memur Metin Kuş olay anını yakınlarına anlattı.

Recep’i kurtaramadım diye ağlıyor
banner145

Kastamonu mitinginde başbakan Erdoğan’ın konvoyuna yönelik yapılan saldırıda yaralanan polis memur Metin Kuş olay anını yakınlarına anlattı.

 

Ilgaz saldırısı sırasında yaralanan Çankırılı polis memur Metin Kuş’un yakınlarına Recep’i kurtaramadım diye gözyaşı döktüğü öğrenildi.

 

Başından ve elinden yaralanarak Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan Kuş yakınlarını olayı şöyle anlattı:”Konvoyu il sınırında bırakıp geri dönecektik. Oteller bölgesindeki parke yola girince, birazcık yavaşladık. Bu sırada saldırı oldu. Saldırının nasıl geldiğini anlamadık. Bir anda silahlar patladı ve ön cam parçalandı. Hemen eğildim ve silahımı çekip ateş etmeye başladım. Recep yanımda vurulmuş, yaralıydı. Ama uzanıp onu kurtaramadım” dedi.

 

Öte yandan başından yaralanan polis memurunun sağlık durumu iyiye gidiyor. Pazartesi günü taburcu olması beklenen polis Metin Kuş’u Başbakan Erdoğan ile BBP lideri Yalçın Topçu geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Başbakan Erdoğan’ı Kastamonu mitingi sonrasında Ankara’ya dönen konvoya ve eskortluk eden polis ekibi Çankırı yolunda çapraz ateşe alınarak saldırıya uğramış, saldırıda 1 polis şehit olmuş, 1 polis de yaralanmıştı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER