banner306
banner198

Referandum sandığı Park sokağa kuruldu!

Referanduma sayılı günler kala parti liderleri il il meydanlarda vatandaşlarla seslenmeye devam ediyor.

Referandum sandığı Park sokağa kuruldu!
banner145

Referandum’a sayılı günler kala parti liderleri il il meydanlarda vatandaşlara seslenmeye devam ediyor. Tabi sadece parti liderleri değil, Hükümetin kabine üyeleri başta olmak üzere partilerin ağır topları da illerde vatandaşın nabzını tutuyor.

Makosenlerini giyip birbiri peşi sıra ilimize gelen bakanlarda hem açılış hem de referandum çalışması kapsamında vatandaş ziyaretlerine devam ediyor.

Son olarak geçtiğimiz hafta ilimize gelen Devlet Bakanı Bülent Arınç’ı karşılamaya gelen Çankırı protokolü, bakanı beklerken Park Sokakta bir masanın etrafında bir araya geldi. Değişik görüşten STK temsilcileri ve siyasetçilerin yer aldığı masada, gündemin öne çıkan maddesi ise Çankırılı seçmenin referandumda hangi yönde oy kullanacağıydı. Çankırı Postası olarak tahminlerini aldığımız başkanların her birinden farklı cevaplar çıksa da ortak kanı Çankırılı seçmenin evet yönünde oy kullanacağı şeklindeydi.

 Evet ve Hayır oylarının yüzdelik oranlamasından tutunda son günlerin gündeminde yer alan meselelere kadar bir çok konunun konuşulduğu masada Ramazan ayının kaynaşma ve bütünleştirici özelliği sayesinde keyifli bir sohbet gerçekleşmiş oldu.

Masada; Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hayrettin Çelikten, Odalar Birliği ve Esnaf Odası Başkanı Osman Karadeniz, Eldivan Belediye Başkanı Hüseyin Kantaş, İl Genel Meclis Üyesi Visali Kara, Eldivan İl Genel Meclis Üyesi Faruk Dilsiz, Damızlık Süt Üreticileri Birliği Başkanı Ömer Çendek, AK Parti Yönetim Kurul Üyesi Abdulkadir Şahin, Kahveciler ve Lokantacılar Odası Başkanı Ahmet Söğüt ve gazetmiz sahibi Ercan Şeker yer aldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304