banner306
banner198

RENAULT AKBAK PLAZA TÖRENLE AÇILDI...

TBMM 22. Dönem AK Parti Çankırı Milletvekili Tevfik Akbak’ın yönetim kurulu başkanı olduğu şirkete ait Renault Akbak Plaza bugün yapılan bir açılış töreni ile hizmete girdi.

RENAULT AKBAK PLAZA TÖRENLE AÇILDI...
banner145

TBMM 22. Dönem AK Parti Çankırı Milletvekili Tevfik Akbak’ın yönetim kurulu başkanı olduğu şirkete ait Renault Akbak Plaza bugün yapılan ve adeta "bakanlar kurulu toplantısını" andıran görkemli bir açılış töreni ile müşterilerinin hizmetine girdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ankara-İrfan Baştuğ Caddesinde açılışı gerçekleştirilen Renault Akbak Plaza adeta Bakanlar Kurulu üyelerinin buluştu adres oldu. Açılış törenine başta Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, Enerji Bakanı Taner Yıldız, Renault Mais Genel Müdürü İbrahim Baydar, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İ. Melih Gökçek, Ankara Milletvekili Salih Kapusuz, Çankırı Milletvekilleri Suat Kınıklıoğlu ve Nurettin Akman, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, AK Parti Çankırı İl Başkanı İdris Şahin, Ankara Çankırı Dernekler Federasyonu Başkanı Adem Can, Çankırı Belediyespor Kulübü Başkanı Sevda Karaali Şireci, ile Çankırı’dan Ilgaz Belediye Başkanı Cevdet Çetin, İl Genel Meclis Üyeleri, bazı idare müdürleri ile çok sayıda eski bakan, milletvekili ve davetli vardı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Açılış töreninde bir konuşma yapan AKBAK A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Akbak şunları söyledi:

 

“Renault Mais’ın, yaklaşık 40 yıldır 81 vilayetimizin en ücra köşelerine kadar, ülkemiz insanının en üst yöneticilerinden en sade vatandaşına dek her kesimine, her keseye ürün sunan ve satış sonrası hizmetini 7 gün 24 saat sürdüren otomotiv dünyasının saygın bir markası olduğu malumunuzdur. Onun için Akbak A.Ş. olarak böylesi saygın bir markanın başkentimizde plazasını açmaktan, yeni bir satış ve servis noktasını Ankaralı hemşerilerimizin hizmetine sunmaktan mutluyuz.


Dünyanın ekonomik kriz yaşadığı, istihdamın daraldığı bu günlerde, istihdam oluşturmaktan, yeni bir işyeri açmaktan, bu vesileyle siz değerli dostlarımızla bir araya gelmekten Akbak A.Ş. olarak onur duyuyor, öncelikle de bize bu imkânı ve gayreti lütfeden Rabbim’e hamdediyorum.


Otomotiv dünyasının saygın bir markasının temsilciliğini yapma talebimize destek veren, bu talepte bizi tercih eden, Renault Mais değerli Genel Müdürü İbrahim Aybar Beye ve ekibine teşekkür ediyorum.


Akbak A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı olarak şirketimizin kuruluşundan bu güne gelmesinde emeği geçen, bizlere doğruluğu, dürüstlüğü, insanlara faydalı olmayı, ülkeye hizmeti öğreten ‘Mal sahibi mülk sahibi hani bunun ilk sahibi ’ hakikatini unutmamızı, dolayısıyla sahibi bulunduğumuz işyerlerinin emanetçisi olduğumuzu; ama:‘insanların en hayırlısı; insanlara faydalı olanıdır’ inancını bizlere öğreten babam Mustafa Akbak’ı rahmetle anıyorum.”

 

Tevfik Akbak'ın konuşmasından sonra söz alan Reno Mais Genel Müdürü İbrahim Aybar da "AKBAK Otomotiv ile işbirliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Otomotiv sektörünün önemli duraklarından biri olan böylesi bir firma ile bugünkü ekonomik şartlarda güç birliği içerisinde hareket etmenin mutluluğunu yaşıyorum. Hayırlı olsun" dedi.

 

Daha sonra söz alan Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün de "Dünyada otomotiv sahibi olma oranı ortalama 1000 kişide 140'tır. Almanya'da bu rakam 1000 kişide 600'dür. Ülkemizde ise her 1000 kişiden sadece 130'u otomobil sahibidir. Bu rakamın üst seviyelere çıkarılması gerekir. Otomotiv dünyası böylesi geniş bir pazara sahiptir. Bununla birlikte otomotiv satıcılarının yeni satış düzenlemeleri ile birlikte finans piyasasının da kredilendirmelerinde değişiklikler yapması gerekir. Pazarda bu beklentiye cevap verildiği takdirde satışların daha da artış göstereceğini düşünüyorum. Bununla birlikte 20 yaş ve üzerinde yaklaşık 2 milyon araç var. Bu araçların da değişeceğini düşündüğümüzde pazar çok daha elverişli şartlar içerisinde" dedi.

 

Daha sonra başta Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Enerji Bakanı Turan Yıldız, Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İ. Melih Gökçek ve Reno Mais Genel Müdürü İbrahim Aybar tarafından kesilen açılış kurdelesi ile Renault Akbak Plaza müşterilerinin hizmetine girdi.

 

Çankırı Postası'nın da izlediği açılıştan objektifimize takılan bazı kareler...

 

Fotoğraflar: Çankırı Postası (Özel)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Açılış töreni sonrası torunları ile başbaşa kalma şansını bulan Tevfik Akbak

Çankırı Postası'na Reno'nun son model aracında biraz olsun yorgunluk atma şansı veren torunları ile birlikte poz verdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Açılış töreninde Reno Mais Genel Müdürü İbrahim Aybar, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ve diğer davetlilerle birlikte Tevfik Akbak görülüyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304