banner306
banner198

Saadet Partisi Bereket Mitingi Basın Açıklması

Saadet Partisi İl Başkanlığının düzenlemiş olduğu Bereket Mitingi ile ilgili bir basın açıklamasında bulundu.

Saadet Partisi Bereket Mitingi Basın Açıklması
banner145

Saadet Partisi İl Başkanlığının düzenlemiş olduğu Bereket Mitingi ile ilgili bir basın açıklamasında bulundu. Açıklama şöyle;

“Saadet Partisi Çankırı İl Başkanlığının düzenlemiş olduğu Saadet Partisi ”Bereket Mitingi Çankırı belediye meydanında 18 Mayıs2011 Çarşamba günü saat11.00’de gerçekleşecektir. Genel Başkanımız Sayın Prf. Dr. Mustafa Kamalak Bey tüm Çankırılı hemşerilerimize hitap edecektir.

Bu vesileyle işçimizi, memurumuzu, esnafımızı, çiftçimizi, emeklimizi, öğrencilerimizi ve dolayısıyla tüm halkımızı belediye meydanına bekliyoruz.  Bizim mitingimizdeki asıl amaç, insanlarımıza hak ve hakikatleri anlatmaktır.

Halkımıza ekonomik ve iktisadi olarak güçlü ve lider ülke olmanın projelerini anlatacağız.

Her doğan çocuğa sağlık sigortası yapılacağının, üniversite harçlarının kaldırılacağının, üniversite burslarının iki katına çıkarılacağının, işçi ve memura yeniden % 50 zam verileceğinin, tüm üreticilere teşvik, esnafa faizsiz kredi verileceğinin, İmam Hatip Liselerinin orta kısımlarının ve yüksek İslam Enstitülerinin yeniden açılacağının, okullarda Osmanlıcanın seçmeli ders olarak okutulacağının müjdesini veriyoruz.

Milli Görüşün temsilcisi Saadet Partimiz, geceli gündüzlü çalışmakta, asrı değiştiren ve dünyaya yön veren Milli Görüşü tekrar iktidara taşıyacaktır.

Azim ve gayretle meclise geleceğimizi Çankırı’mıza müjdeliyoruz. İnşa-Allah biz biliyoruz ki savaşlar, işgaller, göçler, sömürü ve tahakkümle toplumu adeta ortaçağ karanlığına doğru sürüklemektedir. Bu nedenle insanlık da saadet partisinin iktidarıyla kurulacak olan yeni bir dünyayı beklemektedir. Biz sanal olarak güçlü gösterilen değil, gerçekten güçlü ve lider bir Türkiye istiyoruz.  Küresel projelerin piyonu değil, D-8’ in kuruluşunda olduğu gibi, yeni bir dünyanın öncüsü ve kurucusu olarak İslam dünyasıyla beraber olmak istiyoruz. 

Bu vesile ile sizlere ve sizlerin aracılığıyla tüm Çankırılı hemşerilerimize en derinden saygı ve muhabbetlerimi sunarım.

Yediden yetmişe tüm hemşerilerimizi mitingimize bekliyoruz”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304