banner198

Şahin Çankırı ya hizmet amacıyla adayım!

İdris Şahin aday adaylığı müracaatında bulundu.

Şahin Çankırı ya hizmet amacıyla adayım!
banner145

AK Parti de aday adaylığı müracaatının son gününde eski İl Başkanı Avukat İdris Şahin resmi başvuruda bulundu.

İl ve ilçe teşkilatlarının yoğun katılımının gözlendiği adaylık başvurusunda konuşan Av. İdris Şahin Çankırı’da AK Parti kurulduğu günden buyana ciddi manada gönlünü bu sevda uğrunda başbakanın yoluna adamış bir kitleyle beraber olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Geçmişte teşkilat adına yapılmış olan çalışmanın bir nevi hasadını bu günlerde topladıklarını ifade eden Şahin, “Biz siyaset yaparken hep bunu ifade ediyoruz. Yerelin gücü ve sevgisini alarak bir yerlere varmayı ve Çankırı’ya hizmet etmeyi arzuluyoruz. Biz gönlünü kendine değil ötekinin varlığına adayan, alarak değil vererek büyüyen, tercih eden, üreten, ama belki de sesi soluğu çıkmayan kristalize kişilikleri arayıp bulmak seçmenizim karşısına öncelikle getirmekle yükümlü olan bir teşkilat olduğumuzu düşünüyorum. Bu gün yurdun her tarafından halkın desteğinde arkasına almış bir toplulukla tekrar üçüncü sefer iktidara yürüyen kadrolarla aday adayı olmak için burada bulunuyorum” diye konuştu.

Kimi sorunlara rağmen yıldızı giderek parlayan, bir marka olarak değeri artan Çankırı ve ülkenin kaderinde rol oynayacak üyelerin oluşturduğu bir toplulukta aday adayı olduğunu anlatan Şahin, Çankırı insanı güzellikleri uhdesinde barındıran bir topluluk. Biz onlara ne kadar hizmet etsek az diye düşünüyorum. Ve toplumuzun yerel değerlerini koruyarak küresel değerlere taşıyacak hangi partiden olursa olsun öncelikle Çankırı ve Türkiye gerçeğinin sevdalısı olan bütün güzelliği, çeşitliliği,  geleneği ve alt kültürlerle ülkemizin birlik ve beraberliğini çimentosu olacak kişilikler olarak Cenabı Hak bizleri meclise götürmeyi nasip etsin” temennisinde bulundu.

İl Başkanlığı ve Baro Başkanlığı görevini bırakarak milletvekilliğine talip olduğunu söyleyen Şahin, Cenabı Allah inşallah bizleri çıktığımız yolda mahcup etmez.  Bizler bu niyet ve Çankırı’ya hizmet amacıyla adayız Bunun dışında başka düşüncemiz yok. Bu süreç içerisinde hep soruldu müracaat nereye yapılacak diye? Ben teşkilatlarda ununu harmanlamış, hamurunu yoğurmuş bir insanım. Dolayısıyla bir hasat olacak, bir ekmek yapılacaksa bunun Çankırı İl Teşkilatında olmasını ve Çankırı’dan bu sesin duyurulması için buradan adayım. Cenabı Hak sizlerle birlikte Çankırı’nın aydınlık yarınları için daha büyük yerlerde hizmet etmeyi nasip etsin diyor hepinize saygılar sunuyorum.

Şahin, Türkiye Barolar Birliği Yönetim Kurulu üyeliğinden 7 Martta, Çankırı Barosu Yönetim Kurulu Başkanlığında ise 10 Mart tarihinde istifa ettiğini belirterek beraberinde getirdiği istifa dilekçelerini İl Başkanı Salim Çivitçioğlu’na teslim etti. 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER