banner198

Şahin den STK’lara veryansın!

AK Parti il başkanı Avukat İdris Şahin, düzenlediği basın toplantısında sivil toplum kuruluşlarını duyarsız davranmakla suçladı.

Şahin den STK’lara veryansın!
banner145

AK Parti İl Başkanı Av. İdris Şahin parti il binasında düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Yapılan yatırımlara Sivil Toplum Kuruluşlarının gerekli duyarlılığı göstermediğinden yakındı.

Son zamanlarda Çankırı’ya bir çok bakanın gelip gittiğini ve her gelen bakandan bir şeyler alabilmek için çırpındıklarını belirten Şahin, kendi dönemlerinde kabinenin 11 bakanını ilimizde ağırladıklarını ve bu şekilde yatırımlarla ilgili birçok ödeneğin bu ziyaretler sırasında alındığını söyledi.

Çankırı Menfaatlerinde birleşelim!

Seçimlere bir ay kala hepimiz siyaset yapalım! Ancak seçimler bittikten sonra Çankırı menfaatleri doğrultusunda birleşmemiz gerekir diye konuşlan Şahin, “son olarak ilimize gelen ulaştırma bakanı Binali Yıldırım’ın Makas Fabrikası temel atma töreninde gerekli ilginin gösterilmemesi noktasında sitemde bulunduğunu” ifade etti.

Ramazan ayı dolayısıyla vatandaşlarımızın haklı bir mazereti olabilir diyen Şahin, İlimizdeki STK’ların bir çatı altında birleşerek görev taksimi yaptıklarını biliyoruz. Ama Çankırı’ya yapılan bir yatırımın temel atma törenine katılmamış olmalarına anlam vermediğini söyledi. Buraya yapılan yatırım Çankırı’ya yapılmış bir yatırım değil mi? diye soran Şahin, “hükümetleri döneminde Çankırı’nın önemli hizmetleri elde ettiğini ama sivil toplum kuruluşlarını buna duyarsız kaldığını” söyledi.

Teşvik imkanını şansa dönüştürdük!

Teşvik imkanını şansa dönüştüreceklerini söylen Şahin, Kurşunlu’da 81 vilayette olmayan 600 milyon liralık yatırımın gerçekleştiğini, yıl sonunda Makine Kimya Fabrikasına 80 nitelikli personel daha alınacağını söyledi.

Tünelim ucu göründü!

Artık Çankırı için tünelin ucu görünmüştür diyen Şahin, “Tersine göçler başladı. Üniversitemiz ve ilimize gelen yatırımlarla Çankırımızın makus talihi değişti, şehrimiz kabuğunu kırmak üzere” diye konuştu.

Cuma günü Bülent Arınç’ın konuşmasını dinlemeye tüm Çankırılıları beklediklerini söyleyen Şahin, “Ayın birinde de Enerji Bakanımız Taner Yıldız Orta Termik Santralinin temel atma törenine için ilimize gelecek. Ayın yedisinde ise devlet bakanı Mehmet Aydın’ın ilimizde olacak” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER