banner198

Şahin ve Filiz Bayramören ve Atkaracalar’da halkla buluştu

Ak Parti Çankırı Milletvekili adayları Av. İdris Şahin ve Hüseyin Filiz Bayramören ve Atkaracalar ilçelerinde seçim çalışmalarına devam etti.

Şahin ve Filiz Bayramören ve Atkaracalar’da halkla buluştu
banner145

Ak Parti Çankırı Milletvekili adayları Av. İdris Şahin ve Hüseyin Filiz Bayramören ve Atkaracalar ilçelerinde seçim çalışmalarına devam etti.

 

Yer yer karla karışık yağmurun etkili olduğu soğuk havanın etkisinde gerçekleşen çalışmalar da Atkaracalar’da yapılması planlanan açık hava mitingi hava muhalefetine takıldı. Çardaklı kasabasına uğrayan AK Parti heyeti kahve toplantısının ardından bu gün ki programını tamamladı.

 

Bu gün ki seçim çalışmalarına sabah saatlerinde Bayramören ilçesiyle başlayan Ak Parti Çankırı Milletvekili adayları Hüseyin Filiz ve İdris Şahin’i, Bayramören’de Belediye Başkanı Ahmet Özen, AK Parti İlçe Başkanı Kadir Ünal, İl Genel Meclis üyeleri Nurettin Dereli ile Ahmet Çelik karşıladı.

 

Kamu kurumları ve işyerlerini gezen milletvekili adayları Ak Parti İlçe Başkanlığı ve Bayramören Kaymakamlığı’nı da ziyaret etti.

 

Daha sonra Atkaracalar ilçesine geçen Şahin ve Filiz’i, burada Atkaracalar Belediye Başkanı Rıfat Altuntop, İlçe Başkanı Veysel Yartaş, Çardaklı Belediye Başkanı Osman Yılmaz, İl Genel Meclis üyesi Cengiz Öngel’in aralarında bulunduğu partililer karşıladı.

 

Cuma namazı sonrası vefat eden bir vatandaşın cenaze defin törenine katılan Şahin ve Filiz, tören sonrası hava muhalefeti nedeniyle Kıraathanede toplanan Atkaracalarlı vatandaşlara hitap etti.

 

 

 

Yerli aday yerli malı gibi!

Atkaracalar’da kahve toplantısında konuşan Hüseyin Filiz,             Yerli aday yerli malı gibi, güle güle kullanın” dedi.

 

Sözlerine yerel idarelere güç ve kaynak aktarmanın gerekliliğini vurgulayarak başlayan Hüseyin Filiz,  belediyeler güçlendiği zaman hizmetlerini de çok daha iyi yapacağını söyledi.

 

Türkiye’de istikrarın önemine değinen Filiz, Popülist yaklaşımlardan uzak, enflasyonun az olduğu, kalkınmanın yüksek olduğu bir dönemi yaşadıklarını anlattı.

 

Filiz, “Bazıları çıkıyor biz milliyetçiyiz diyor.  Biz milliyetsiz miyiz? Şu beldemizi üst geçidini yapmak, yollarını yapmak milliyetçilik değil mi? Biz Çankırı’da fabrika kurduk hizmet ediyoruz. Gerisi laftır gürültüdür” dedi.

 

Hizmetin iktidarla yapılabileceğini ifade eden Filiz, “yerli aday istiyordunuz işte size Şahinler ve Filizlerden iki kardeşiniz. Yerli aday yerli malı gibi, güle güle kullanın” dedi.

 

 

 

Gücümüzü Milletimizden alıyoruz !

Atkaracalar’da kahve toplantısında konuşan İdris Şahin “Biz gücümüzü ne Ergenekon’dan, nede Silivri’den alıyoruz” dedi.

 

Zaman ve mührü alma gününün 12 Haziran olduğunu söyleyen Şahin, içlerinden biri olarak Atkaracalar ve köylerinin ne gibi problemleri olduğunu çok iyi bildiklerini söyledi.

 

Köylerin büyük bölümünün su probleminin halledildiğini ifade eden Şahin, Eyüpözü ve Yakalı haricinde asfalt problemi olan köy kalmadı. Kanalizasyon problemi olan dört köyümüz bulunuyor” dedi.

 

Şahin, Atkaracalarlılara önümüzdeki yılın sonunda kanalizasyonu yapılmış, köylerin tamamına parke döşenmiş pırıl pırıl bir Atkaracalar’la karşılaşacakları sözünü verdi.

 

“Devir ideolojik saplantı devri değil” diyen Şahin, “Sekiz buçuk yıllık Ak Parti icraatının tamamından sorumluyuz. Başbakanımızın ülkeye yaptıkları ortadadır.  Birileri yatırım yapıyor, istihdam yapıyor, proje üretiyor. Diğerleri lafta ve sözde kalıyor. Hacı Bektaşi Veli, ‘bir yiğit eline, beline, diline sahip olmalı’ diyor. Bakın muhalefete, biri beline sahip olamadı çekildi kenara Antalya’ya gitti. Diğeri diline sahip olamıyor başına olmadık işler açıyor.  Bu memleketinin maneviyatına, dinine, diyanetine hizmet eden binlerce genç yetiştiren, yüz altmış ülkede Türk bayrağını dalgalandıran, İstiklal marşını söylettiren bir hoca efendiye ağzına geleni söylüyor. Biz onu Allaha havale ediyoruz. Biz inanç değerleriyle nasıl Hoş İslamlara sahip çıkıyorsak, etrafımızda ki Horosan erenlerinde sahip çıkıyorsak, nasıl ki Taptuk Emre’ye, Yunus Emre’ye sahip çıkıyorsak biz manevi değerlerimize sahip çıkacağız” dedi.

 

Bölgeye yapılan yatırımlarla ilgi bilgi veren Şahin, Çerkeş’in, Kurşunlu’nun ve Atkaracalar’ın geleceğinin Çankırı’nın geleceğiyle bir olduğunun altını çizdi.

 

Şahin,”Türkiye rayına oturdu. Rayına otururken sizlerin hayır duası ve oylarıyla bu hale geldi. Biz gücü ne Ergenekon’dan nede Silivri’den alıyoruz. Biz Gücümüzü Milletimizden alıyoruz ve almaya devam edeceğiz” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER