banner198

Şahin ve Filiz Ilgaz da halkla buluştu

Ak Parti Çankırı Milletvekili adayları Av. İdris Şahin ve Hüseyin Filiz Ilgaz ilçesinde seçim çalışmalarına devam etti.

Şahin ve Filiz Ilgaz da halkla buluştu
banner145

Ak Parti Çankırı Milletvekili adayları Av. İdris Şahin ve Hüseyin Filiz Ilgaz ilçesinde seçim çalışmalarına devam etti.

Cumartesi gününü Ilgaz ilçesine ayıran Ak Parti İl Başkanlığı, kalabalık bir konvoy eşliğinde geldiği Ilgaz’a adeta çıkartma yaptı.

Aralarında Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, İl Başkanı Salim Çivitçioğlu, İl Genel Meclis Başkanı Osman Canbaz, Şabanözü Belediye Başkanı Ali Çapçı, Kızılırmak Belediye Başkanı Bayar Soysal, Yapraklı Belediye Başkanı Hasan Basri Avşar’ın da bulunduğu grubu ilçe girişinde Ilgaz Belediye Başkanı Cevdet Çetin, İlçe Başkanı Tahir Akbak, İl Genel Meclis üyeleri ve beraberindekiler karşıladı.

İlk olarak seçim irtibat bürosunun açılış kurdelesini kesen heyet, daha sonra belediye meydanına geçerek burada toplanan Ilgazlılara selamlama konuşmasında bulundular. 

Vatandaşlara seslenen İl Başkanı Salim Çivitçioğlu, Çankırı’nın iki öz evladıyla karşılarında olduklarını Ilgaz’da hizmetlerin devamı, gelecekte ekonomisinin ve turizminin canlanması için herkesin ak oylarını Ak Parti’ye vermelerini istedi.

Çivitçioğlu, “ Biz iktidar partisi olarak, halkımıza yaptığımız hizmetlerden dolayı bize minnet duymasını isteyen değil, sadece yaptığımız hizmetlerden halkımızın memnun olmasını isteyen bir yapıya sahibiz. Bu bizim de Başbakanımızın da düsturudur. Bu hizmetlerin artması, sizin de bu hizmetlerden memnun olmanız için sizden 12 Haziranda milletvekili adaylarımızı meclise göndermenizi istiyorum” dedi.

Ilgaz her zaman her şeyin en iyisine layık!

Sözlerine Zeki Ömer Defne’nin Ilgaz şiirinden bir dörtlük okuyarak başlayan Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, herkesi derinden üzen Ilgaz Dağı saldırısında şehit olan polis memuruna rahmet, yaralı polis memuruna da geçmiş olsun mesajını iletti.

Menfur olay için buranın seçilmesinin tesadüf olmadığını ifade eden başkan Dinç,  “Bunu çok iyi anlamak zorundayız.  Bunu anladığımız zaman Türkiye’nin düğümü çözülmüş olacak. Bunun cevabını 12 Haziranda Ilgazlılar olarak, Çankırılılar olarak hep beraber en iyi şekilde vereceğiz” dedi.

Ilgaz ilçesinin geçmiş dönemlerde mümkün mertebe hükümetin imkânlarından yararlandığından bahseden Dinç, “ Bu dönem imkânların en fazla ve en yoğun şekilde aktarılacağı dönem olacak. Ilgaz Belediye Başkanımız bizden ne istediyse elimizden geldiğince Ilgaz adına geri çevirmedim. Bundan sonra da Ilgaz’ımız için her türlü talep başımızın üstündedir. Çünkü biliyor ve inanıyorum ki Ilgaz’ımız her zaman her şeyin en iyisine ve en güzeline layıktır” diye konuştu.  

Ilgaz’ı Türkiye’nin yıldızı yapmak istiyoruz

Daha sonra söz alan Ak Parti Çankırı Milletvekili adayı Hüseyin Filiz, hayırlı bir yola çıktıklarını belirterek Çankırı’ya hizmet etmenin şerefine layık olmak istediklerini anlattı.

Ilgazlıların her zaman Çankırı’ya, iktidara ve Ak Parti’ye en güzel şekliyle vazifelerini yaptıklarını vurgulayan Filiz, Ilgaz Dağı tünelinin öneminde bahsederek, dağlar ve yolların aşılmaz olmadığını ifade etti.

Filiz, “Ilgaz’ın Yıldız Tepe’sini, sadece Çankırı’nın Yıldız Tepe’si değil, Türkiye’nin yıldızı yapmak istiyoruz. Ilgaz’ı turizm cenneti yapmak istiyoruz. Ilgaz’a turizm fakültesini getirmek istiyoruz. Ilgaz’ın güzel yaylalarını turizme açmak istiyoruz. Biz Türkiye’yi büyüteceğiz, Türkiye’yi dünyada ilk on arasına getireceğiz” diyerek konuşmasını tamamladı.

Ilgazlı olan anlar, Ilgazlı olan ariftir

Sözlerine üç dört gün önce Ilgaz Dağı girişinde meydana gelen menfur saldırıyı kınayarak başlayan Ak Parti milletvekili adaylarında Av. İdris Şahin,  kimin bu vatan toprağı üzerinde bir hesabı varsa, bu hesabın görüleceği yerin bu topraklar olduğunu söyledi.

 Şerife bacıların, Çankırı halkı ve Ilgazlının Milli Mücadelede verdiği dersi kimsenin unutmaması gerektiğini anımsatan Şahin,  “her platformda bu emellerine ulaşmak isteyenlere en güzel tokatı Ilgazlı hemşerilerimiz atacaktır” dedi.

Ilgaz’la ilgili projelerini daha sonra Ilgaz mitinginde ifade edeceklerini söyleyen Şahin, “Ak Parti’yi bu millet kurdu. Biz sadece teşkilat mensupları olarak tabelasını astık. O gün bu gündür! Ilgazlı her daim mazlum milletlerin umudu haline gelen Başbakanımıza çok büyük destek verdi. İki dönemdir iki değerli abimi milletvekili olarak meclise gönderdi. Bu süreç içinde turizm otelcilik okulundan hükümet konağına, adliye sarayından Yıldız Tepe’nin milli park haline gelmesine kadar birçok güzellikleri yaşadı.  Yanı başımızdaki, devlet hastanesi bu dönemde hizmete girdi. Bununla yetmedi Çankırı senatosundan turizm meslek yüksek okulumuzun kararı çıktı. Ilgazlımıza hayırlı olsun” diye konuştu.

İl başkanlığı süresi içerisinde Ilgaz’ın sorunlarını, köylerinin problemlerini adıma adım takip ettiklerinin altınız çizen Şahin, “Bu süreç içerisinde iki vekilimizin hummalı çalışmalarıyla Ilgaz Yıldız Tepe’de milyarlarca lira harcanmak suretiyle telesiyej hattı kuruluyor. Önümüzdeki süreçte bitmiş Türkiye’nin en büyük ve en uzun pistine sahip Ilgaz’da hep birlikte kayacağız. Bu güzellik Ilgazlı hemşerilerime yeter” dedi.

Ilgaz turizmle adını Türkiye’de nasıl duyurduysa,  Ilgaz tünelinin açılmasıyla bütün dünyanın duyacağından hiç şüphesi olmasın diyen Şahin, “Hiçbir zaman durmadınız hep yürüdünüz hep iktidara sahip oldunuz. Ilgazlı olan anlar, Ilgazlı olan ariftir ve 12 Haziranda bütün gücünü dosta düşmana gösterecektir” diyerek sözlerini tamamladı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER