banner198

Sanki adaymış gibi seçim çalışması yürütüyor

Çankırı genel seçimlere doğru hızla ilerlerken vekilliğe soyunan aday adayı listeye girememesine rağmen sanki adaymış gibi seçim çalışması yürütüyor

Sanki adaymış gibi seçim çalışması yürütüyor
banner145

Çankırı genel seçimlere doğru hızla ilerlerken vekilliğe soyunan aday adayı listeye girememesine rağmen sanki adaymış gibi seçim çalışması yürütüyor

 

TBMM 24. Dönem genel seçimlerinde MHP Çankırı Milletvekili Aday Adayı olan Ahmet Azizoğlu listeye girememesine rağmen sanki adaymış gibi seçim çalışmalarını sürdürüyor.

 

Çankırı’da ki açılış ve belde ziyaretlerini kaçırmayan Azizoğlu’nun bu üstün gayreti karşısında şaşırmamak mümkün değil.  Azizoğlu’nun bu azmi listeye giremeyince çoktan köşelerine çekilen aday adayları ve genel başkanlarca listeye alınmayıp telefon numaralarını değiştiren milletvekillerine bir örnek niteliği taşımakta.  

 

Son olarak Azizoğlu, Çankırı'da açılışlara katıldıktan sonra Şabanözü Gümerdiğin Beldesi Belediye Başkanı Ramazan Çatalkaya'yı ziyaret etti. Ahmet Azizoğlu, Gümerdiğinlilerle sohbet etti. Ziyarette Başkan Ramazan Çatalkaya, Gümerdiğin Belediyesinin çalışmalarını yerinde gösterdi.
 
Başkan Çatalkaya Gümerdiğin'i bir yaşam alanı haline getireceklerini belirtti Çatalkaya; “Başta Gümerdiğinliler olmak üzere buraya gelen herkesin modern bir kasabaya gelmenin, burada kalıp güzel, verimli bir zaman geçirmenin tadını çıkartıp geri döndüklerinde modern bir kasabada güzel ve verimli zaman geçirdiklerini başka dostlarına anlatacaklar.” Dedi.  Gümerdiği’nin göletleri, türbesi, doğal güzellikleri, organik tarımıyla Ankara'dan Şabanözü, Çankırı istikametine gidenlerin uğrak merkezi olmasını istediklerini belirten Çatalkaya, “Bunun için kasabamıza girenlerin
geniş yollardan girmelerini sağlayacağız. Kasabaya girenler yolları geniş olmasından dolayı kasabanın zengin ve ferahlığını fark edecekler.” Dedi.
 
Başkan Ramazan Çatalkaya, kıt kanaat bütçeyle olanın üç dört misli fazlasıyla iş yaptıklarını ve yapmaya da devam edeceklerini söyleyerek bütün dostların Gümerdiğin’ne uğramalarını, bir dost kahvesi içmelerini, kasabayla ilgili tavsiyelerde ve eleştirilerde bulunmalarını istedi.

Gümerdiğin'in ileride Çankırı Turizm güzergâhlarından ve dinlenme
yerlerinden birisi olmaya aday olduğunun da belirtti.

 

Partisince aday gösterilmeyen Azizoğlu’nun seçim çalışmalarını sürdürmesi siyaset tarihine geçecek gibi görünüyor.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER