banner198

Sarı Maviler Kondisyon Depoluyor

İlimizi Bölgesel Amatör Ligde temsil eden Çankırı İl Özel İdaresi Köy Hizmetleri Spor çalışmalarına aralıksız sürdürüyor.

Sarı Maviler Kondisyon Depoluyor
banner145

İlimizi Bölgesel Amatör Ligi 4. Grup’ta (BAL) temsil eden Çankırı İl Özel İdaresi Köy Hizmetleri Spor çalışmalarına aralıksız sürdürüyor.

Takım Antrenör Fahri Aytaç ve Yardımcı Antrenör Arif Mercan yönetiminde çalışmalarını aralıksız sürdüren Sarı-Mavililer haftanın bir gününü Vadi Spor Kulübü spor salonunda kondisyon çalışması yaparak geçiriyor.

Takımla ilgili Çankırı Postasına bilgi veren Futbol Şube sorumlusu Ali Şekerci, Çankırı şartlarında hazırlıklarını sürdürdüklerini ve otuz futbolcuyla Çankırı’yı bölgesel ligde temsil ettiklerini söyledi.

Kendi evlerindeki maçları saha yetersizliği nedeniyle Ilgaz’da oynamak zorunda kaldıklarını belirten Şekerci, ligde ilk maçlarını kendi evlerinde 4-1 skorla İl Özel İdaresi Spor’a karşı kaybettiklerini, ikinci haftayı maç oynamadan geçtiklerini, üçüncü hafta maçında ise deplasmanda Amasya Üniversitesi Gençlik Spor Takımına karşı 2-0’lık skorla yenildiklerini ifade etti.  

Spor Kulüplerine Kapımız Açık

Öte yandan Köy Hizmetlerispor’un kondisyon çalışmalarını sürdürdüğü Vadispor Kulübüne ait spor salonu modern görüntüsüyle dikkat çekiyor.

Takımın çalışmalarına imkan veren Vadispor Kulübü Başkanı ve Bilek Güreşi Milli Takım Antrenörü Selahattin Çöpten bütün spor kulüplerine salonun kapılarını sonuna kadar açtığını belirterek, “sporcularımız performanslarını en iyi şekilde artırabilmeleri için kondisyon depolamaları gerekmekte. Ben bir spor adamı olarak bu desteği kendilerine veriyorum. Vadispor Kulübü olarak Çankırı’da bir ilki başardık. İlimize böylesi bir tesisi kazandırarak Türk sporunun hizmetine sunduk. Spor yapmak isteyen vatandaşlarımızı salonumuza bekliyoruz” diye konuştu.

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER