banner198

Semazenler Büyüledi

Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla Kurşunlu Kapalı Spor Salonu nda Kutlu Doğum Konferansı ve Tasavvuf Musikisi Konseri düzenlendi

Semazenler Büyüledi
banner145

Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla Kurşunlu Kapalı Spor Salonu'nda "Kutlu Doğum Konferansı ve Tasavvuf Musikisi Konseri" düzenlendi.


"Kutlu Doğum Haftası’nın bu yılki ana temasının "Hz. Peygamber ve Merhamet Eğitimi" olarak belirlendi.

Kurşunlu İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen programa, ilçe halkı yoğun ilgi gösterdi. Programa Kurşunlu Kaymakam Vekili Ayhan Terzi, Kurşunlu Belediye Başkanı İbrahim Doğu ve Karabük Müftüsü Hali Bektaş Katıldı. Programa gelen izleyicilere salon girişinde Gül verildi.

Program Kurşunlu Merkez Hacı Recep Camii İmam Hatiplerinde, Ali Çelik tarafından okunan Kuran-ı Kerim Tilaveti ile başladı.

Ardından, Programa konuk olarak katılan Karabük Müftüsü Halil Bektaş, "Hz. Peygamber ve Merhamet Eğitimi" hakkında konuşma yaptı.

Konuşmasının ardından, Tasavvuf Musikisi ekiplerinden Esat Aydoğan ve Ekibi Sahne aldı. Programa katılan Kurşunlu halkına harika dakikalar yaşatan Esat Aydoğan ve Ekibi programın sonuna doğru birde semazen gösterisi düzenleyerek Kurşunlu halkını tekrar büyülemeyi başardı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER